Haglskydeprøve
 


Undervisning, instruktion og privatundervisning

Undervisning, instruktion og træning i skydeteknik, jagt- og/eller haglskydeprøvetræning er kun tilladt for jagttegnslærere og deres tilknyttede instruktører, som er godkendt af og har indgået særskilt skriftlig aftale herom med Greve Jagtforening.

TILMELDING OG BETALING 
Forud for al instruktion i foreningens åbningstid, SKAL instruktør og elev/klient tilmelde sig i kantinen. Der udleveres blanket med navn på instruktør og elev/er som skal medbringes på skydebanen og forevises på forlangende.

Alle som modtager undervisning/instruktion skal forud for opstart betale instruktionsgebyr, samt forevise medlemskort. Ikke-medlemmer skal i tillæg betale gæstekort.

INGEN ADGANG 
Instruktører, jagttegnslærerer og undervisere som IKKE har indgået særskilt aftale med Greve Jagtforening må IKKE undervise på foreningens skydebane.


Privatundervisning for skytter, jagttegns- og haglskydeprøveelever

Skal du til haglskydeprøve, have rettet formen af før jagtsæsonen eller bare blive bedre til at skyde lerduer, så henviser vi gerne til en af vores klubinstruktører.

Instruktion og undervisning tager udgangspunkt i dine ønsker og behov og gennemføres af uddannede og kompetente instruktører. Pris pr. lektion varierer ud fra antallet af deltagende skytter og ligger typisk mellem 500 og 600 kr. pr. skytte ekskl. forbrug. En lektion varer typisk 50 minutter.

Prisen er eksklusive gæstekort for ikke-medlemmer, instruktionsgebyr til foreningen samt duer og patroner som købes i kantinen.

Afhængig af din erfaring og ambitionsniveau, skal du/I forvente at skulle skyde mellem 50 og 100 skud.

Kontakt os på gj@grevejagt.dk så henviser vi dig til en instruktør.

Du kan også kontakte en af vores samarbejdspartnere som er godkendt og tilknyttet Greve Jagtforening:

  • Jægerskolen.dk 
  • Jagtkursus.dk
  • JagttegnKurser.dk
  • Jagttegnsskolen.com
  • Nancke Jagtliv.dk
 Home    Sitemap  Foretrukne
Greve Jagtforening - Et godt sted at være...