Om GJ
 

Skydning på Greve Jagtforenings skydebane


Generelle skydetider

Greve Jagtforening afvikler skydning på skydebanen efter de retningslinjer der er beskrevet i vores Miljøgodkendelse af 28. maj 2001.

For specifikke åbningstider henvises til opslaget til venstre på siden. Bemærk, at skydetider kan afvige fra uge til uge, hvilket løbende vil fremgå af kalenderen.  

Som udgangspunkt skydes der tre hverdage om ugen samt lørdag i følgende tidsrum/perioder:

Sommerperioden maj til august
Dagskydning på tre hverdage fra kl. 7.00 til 18.00
Aftenskydning på én hverdag fra kl. 18.00 til 22.00
Lørdage fra kl. 9.00 til 16.00
Ud over ovennævnte skydetider vil der i sommerperioden blive afviklet fire weekendstævner, hvor der på lørdage skydes fra kl. 9.00 til 20.00 og søndage fra kl. 9.00 til 18.00. Endvidere kan der på søndag også blive afviklet Jagt- og Haglskydeprøver i samarbejde med Naturstyrelsen. Stævner og prøver annonceres særskilt. 

Vinterperioden september til april
Dagskydning på tre hverdage fra kl. 7.00 til 20.00
Aftenskydning på én hverdag fra kl. 20.00 til 22.00
Lørdage fra kl. 9.00 til 16.00
Ud over ovennævnte skydetider vil der i vinterperioden blive afviklet fire weekendstævner, hvor der på lørdage skydes fra kl. 9.00 til 20.00 og søndage fra kl. 9.00 til 18.00. Endvidere kan der på søndag også blive afviklet Jagt- og Haglskydeprøver i samarbejde med Naturstyrelsen. Stævner og prøver annonceres særskilt.

Skydetræning for elever på mandage, onsdage eller fredage - jagtprøve/haglskydeprøve
Man-, ons- og fredage benyttes skydebanen typisk til træning af elever der skal op til jagt-/haglskydeprøven og der trænes aperiodisk én af dagene ugentligt og typisk i tidsrummet 8.00 til 20.00 (årstidsafhængigt), dog vil skydning frem til kl. 22.00 kunne forekomme. Specifik træningsdag fremgår af kalenderen.

På annoncerede åbningsdage kan skydebanen ligeledes blive benyttet af jagttegnslærere i perioden jf. miljøgodkendelsen. 

Bemærk: Der kan foretages regulering af skadevoldende vildt ALLE dage i perioden 1. maj til og med udgangen af februar måned. 

Eventuelle spørgsmål angående skydning og skydetider bedes rettet til foreningens formand.

 Home    Sitemap  Foretrukne
Greve Jagtforening - Et godt sted at være...