Aktiviteter
 

Spændende og lærerig jagt i Sydafrika

Jagtoplevelser under varme himmelstrøg
Er jagt i Sydafrika drømmen, så tag på jagtkursus til Mayogi Safaris med falchjagt.dk - Fantastiske oplevelser, godt og hyggeligt kammeratskab og masser af god jagt - et ideelt udgangspunkt for nyjægere samt for førstegangsjægere i Afrika.

Mayogi farmen er beliggende en lille times kørsel fra Port Elizabeth i Eastern Cape og i hjertet af Valley Bushveld området, som er kendt for sit meget varierede terræn og ikke mindst sin store variation af vildtarter. Beliggenheden er med til, at gøre området til et af de mest eftertragtede jagtområder i Sydafrika og på Mayogi foregår jagten i bjergrigt terræn samt i bush og på plains.

Farmen har været i familieeje siden slutningen af 1800-tallet og drives i dag af brødrene Arno og Dirk Dorfling, der begge er uddannede og professionelle jægere. Jagtområdet er på ca. 12.000 hektar fordelt på tre revirer som ligger i kort afstand fra hinanden. I tillæg samarbejder Mayogi Safaris med nærtliggende lodsejere, så det tilgængelige jagtområde nærmer sig 50.000 hektar.     

På Mayogi er der mulighed for indkvartering enten på selve farmen Mayogi Lodge eller i Mayogi's Bush Camp. 

Lodgen er et typisk Colonial farm house med 8 store dobbeltværelser med privat bad/toilet, TV, WiFi etc., trofærum med bar og store verandaer og have samt en lille swimming pool. 

Mayogi Bush Camp ligger et kvarters kørsel fra logden og er beliggende i kuperet terræn direkte i bushen. Camp'en har 8 hyggelige og rustikke cabins med dobbeltseng samt to cabins med plads til tre personer. Alle cabins har eget bad/toilet og thekøkken. Al forplejning sker i det hyggelige fælleshus, som også er samlingspunkt før og efter jagten. Her udveksles dagens oplevelser og erfaringer enten i baren eller i en safaristol omkring bålet. 


 

Priser og pakker

Pris for for en uges jagtkursus på Mayogi Hunting School med indlogering i Bush Campen er 11.750 kr./person inklusive undervisning, foredrag, afskydning af to trofædyr (impala og springbok), PH'er (professionel hunter) 1:2 samt lån af riffel m.m. 

Prisen er ekskl. flyrejse som du selv står for og som oftest kan bookes for ca. 5.-6.000 kr. tur/retur. Tips og drikkepenge til PH'er og tracker betales særskilt med typisk 1.000 kr. til PH'er og 500 kr. til trackeren pr. jæger.

Der er naturligvis mulighed for, at tilkøbe yderligere vildt/trofæer som afregnes efter tilbud/prisliste.

Alle udgifter til ophold , forplejning, drikkevare, lokal jagtlicens og transport i Sydafrika er inkluderet i ovennævnte pris.


 

Paktiske oplysninger

Indrejse i Sydafrika er visafrit, men såfremt du rejser med din søn/datter og denne er under 18 år, så skal du være opmærksom på, at der er særlige regler for attestation af dåbs-/fødselsattest, samtykkeerklæring etc. Dette skal være i orden og attesteret før afrejse fra København.

Hvis du ønsker at medbringe dit eget våben, skal der udfyldes deklaration vedr. ud- og indførsel af våben, lyddæmper og ammunition. Du skal i den forbindelse sørge for, at du har tilstrækkelig tid ved eventuelle mellemlandinger, når dit våben skal registreres ind/ud af Sydafrika.

Området i Eastern Cape er malariafrit, men husk at blive vaccineret for stivkrampe og Hepatitis-A (leverbetændelse) - spørg din læge, han ved besked.

I forbindelse med bestilling af din safari til Sydafrika, afholdes et informationsmøde, hvor du vil blive informeret om alle øvrige praktisk forhold som er relevante for, at du får et godt og sikkert kursusophold.


 

Mayogi Hunting School - en god begyndelse...

Mayogi Hunting School 
Er nyjæger eller ønsker at prøve kræfter med pürch og riffeljagt, så kan vi klart anbefale, at du deltager på et kursus med Mayogi Hunting School.

Der arrangeres kurser i marts/april samt oktober/november og du vil sammen med en gruppe på typisk 10-12 andre nyjægere blive introduceret til safarijagt på en varieret og grundig måde af danske guider og uddannede PH'er som er med og omkring dig under hele turen. Udover selve jagtoplevelserne er der er hver dag foredrag/undervisning med udgangspunkt i jagt, natur og meget andet med relevans for din jagt i Sydafrika.

Aktiv jagt, spændende oplevelser og godt kammeratskab
Det tilstræbes, at alle kursusdeltagere koordinerer deres rejse til og fra Sydafrika. Det hører du mere om på informationsmødet. Ved ankomst i Port Elizabeth modtages du af repræsentanter fra Mayogi Safaris som sørger for transporten til og fra lufthavnen. På Mayogi Hunting School lægges der stor vægt på socialt samvær, erfaringsudveksling og naturligvis hygge omkring bålet ved fælleshuset - Forplejning og drikkevarer er inklusive i prisen og aftensmaden består som regel af vildt der er nedlagt i løbet af dagen, så du får rig mulighed for, at smage de dyr som jages.

Der er to trofædyr (impala og springbok) inkluderet i prisen al jagt udføres som "Walk and Stalk" pürchjagt, hvor du sammen med Ph'er og tracker går rundt i reviret og opsøger vildtet. Hvis du tilkøber yderligere vildt kan jagten eventuelt blive afviklet som anstands- og eller drivjagt alt afhængig af den/de valgte arter.

Under kurset vil du naturligvis også få erfaring med tracking, placering af skyd, skudafvikling og -tegning, opbrækning, skinning og saltning, naturpleje og vildtforvaltning m.m. og der arrangeres ligeledes en fotosafaritur til Addo Elephant Park som ligger en god halv times kørsel fra campen.

Pris for ophold og jagt på Mayogi Hunting School er 11.750 kr. ekskl. flybillet.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag besked om afholdes orienteringsmøde for næste tur til Mayogi Safaris.

Såfremt du ønsker yderligere oplysninger er du velkommen til at kontakte Jan Falch på telefon 60 74 66 20. 

Se mere på https://falchjagt.dk/ 

 Home    Sitemap  Foretrukne
Greve Jagtforening - Et godt sted at være...