Jagt- Haglskydeprøve
 

Regler for instruktører og jagttegnslærere

Undervisning og skydeinstruktion i GreveJagt

Er du instruktør/jagttegnslærer tilbyder vi dig, at du kan træne/undervise elever, jægere og flugtskytter på vores flugtskydningsbane såvel i som udenfor foreningens almindelige åbningstider.

BEMÆRK: Det er ikke tilladt at undervise/instruere på skydebanen før du har indgået en skriftlig aftale med os - henvend dig i kantinen/klubhuset, de kan hjælpe dig. 

Ved instruktion i skydebanens almindelige åbningstider skal alle elever/skytter, som modtager instruktion, betale et instruktør/undervisningsgebyr på 75 kr. Gæsteskytter/ikke-medlemmer skal i tillæg også betale dags-/gæstekort. 

Bemærk, at i perioden april til oktober KUN må ske instruktion efter nærmere aftale. I perioden 1. november til udgangen af marts måned kan der instrueres i vores almindelige åbningstider uden forudgående aftale.  

Træn i ro og mag uden afbrydelser og uden ventetid - to gange ugentligt

Du har også mulighed for, at træne/undervise dine elever op til to gange ugentligt udenfor vores almindelige åbningstider, altså hvor der kun er åbent og adgang til skydebaneanlægget for instruktører/jagttegnslærer og deres elever/skytter.

Efter aftale kan der trænes mandag fra kl. 9.00 til kl. 18.00 og tirsdage fra kl. 9.00 til 14.45. 

Vi har gjort afregning for brug af skydebanen super enkel og lagt al betaling på lerduerne - Hver due koster 2,00 kr. og der skal således ikke betales instruktør/undervisningsgebyr og ej heller gæstekort for gæsteskytter. Bemærk, at du kun kan anvende dit eget skydekort udenfor alm. åbningstid. 

For at kunne anvende vores skydebane udenfor åbningstiderne, er det en forudsætning, at du er medlem af Greve Jagtforening.

Du får udleveret en adgangsbrik, så du selv kan låse dig ind/ud af klubhus, standplads- og maskinghuse. Når du er færdig med at undervise er det et must, at du genopfylder alle kastemaskiner samt, at du aflåser skydebaneanlæg og klubhus.

Med ovennævnte slipper du for, at betale leje af anlæg, dagskort til eleverne og anden form for gebyrer - det hele er inkluderet i prisen på de duer du bruger.

Du bestemmer selv hvor mange elever og instruktører du vil træne med - prisen er den samme. Husk, at hvis du anvender hjælpere, skal disse være i besiddelse af instruktørbevis, samt være medlem af Greve Jagtforening.  

Ønsker du at købe patroner i foreningen er du meget velkommen - du kan se dagsprisen i klubhuset.

Du har i klubhuset adgang til klublokalerne og du er velkommen til at brygge en spand kaffe, hvis du har lyst - kaffen er gratis. 

Krav og aftaler

For undervisning og instruktion på vores skydebaneanlæg er det et ufravigeligt krav, at du er uddannet instruktør og at du naturligvis overholder de regler og retningslinjer vi har, for anvendelse af skydebaneanlægget. Såfremt du ikke er medlem af foreningen skal du betale gæstekort hver gang du anvender skydebanen.

Da skydebaneanlægget i de nævnte perioder vil blive anvendt af flere jagttegnslærere ad gange, forventer vi at brug af anlægget sker efter gensidig koordination og i al fordragelighed. Husk i den forbindelse på vores motto:  "Greve Jagtforening - et godt sted at være, med plads til alle!" 

Hvis du underviser egne jagttegnselever, skal disse være medlem af Greve Jagtforening.

Husk at dine elever også kan tilmelde sig GJ's Jagt- og Haglskydeprøvetræning 

Dine elever er naturligvis også meget velkommen til, at tilmelde sig de målrettede kurser vi afholder med vores egne instruktører. Se disse tilbud som supplement til din egen undervisning og læs mere herom på siden.

Såfremt du har spørgsmål er du velkommen til, at kontakte Michael Thaarup på  mobil 30 22 84 00 eller via mail til michael@grevejagt.dk

Vi ønsker dig velkommen i Greve Jagtforening og håber, at vi kan være med til at sikre en bedre forberedelse for dine elever.  

 Home    Sitemap  Foretrukne
Greve Jagtforening - Et godt sted at være...