#overskrift#
 
 Åbningstider Flugtskydning  
Tirsdage kl. 16.00-20.00  
Torsdage kl. 10.00-13.00  
Torsdage kl. 16.00-18.00  
Lørdage kl. 09.00-16.00  
Åbningstider Riffelskydning  
Lørdage kl. 09.30-15.00  
Søndage kl.09.30-15.00  
Læs mere under Om GJ    

  
 

 

 

Våbentilladelse, våbenpåtegning, SKV - kært barn mange navne...

Men hos os kan du skyde lerduer med dit eget gevær - også UDEN jagttegn!

I Greve Jagtforening kan du skyde lerduer også selvom du ikke har jagttegn. Eneste krav er, at du har en såkaldt våbenpåtegning/SKV (tilladelse) - Har du ikke det endnu, så tilmeld dig et af vores SKV-kurser.

For at få våbenpåtegning/SKV skal du være medlem af Greve Flugtskydningsforening samt gennemgå og bestå et kursus, der løber over tre hverdagsaftener. På disse kursusaftener oplæres du i sikkerhedsregler, våbenbetjening og skydeteknik, så både du og vi sikrer os, at du på sikker og betryggende vis kan håndtere skydevåben på vores og i lige så høj grad også på andre skydebaner. Når du har bestået kurset, sender vi din ansøgning til Politiet og Dansk Skytteunion for godkendelse.

Alle der er fyldt 16 år kan få SKV, næsten da...
Alle kan få en SKV, men er du mellem 16 og 18 år, skal du have dine forældres tilladelse til erhvervelse af SKV'en.

Vær opmærksom på, at det er et krav fra politiets side, at din straffeattest ser fornuftig ud - altså ingen domme for overtrædelse vedr. våben, vold eller narko.

SKV-kursus kun 2.000 kr. Alt. inklusiv.
Kursusprisen er kun 2.000 kr. og er inklusive undervisning, patroner 150 stk., lerduer 150 stk., skydekort, og SKV/våbenkort samt medlemskab af Greve Flugtskydningsforening for kalenderåret. Såfremt du tilmelder dig kursus til afvikling i september måned eller senere, vil dit frikontingent løbe til udgangen af efterfølgende år.

Når din ansøgning er godkendt af politiet og Dansk Skytte Union, sendes dit våbenkort til os og du vil så efterfølgende kunne hente det i foreningen. SKV/Våbenkortet giver dig tilladelse til at købe, opbevare og transportere dit eget haglgevær og patroner, så du på egen hånd kan komme i gang med flugtskydning. Bemærk, at du skal være fyldt 18 år før det er tilladt at transportere og opbevare våben/patroner. 

Vi udsteder ikke tilladelser til riffel/pistol. Ønsker du en sådan tilladelse, skal du henvende dig i en skytteforening under DGI eller DSU/DIF.

Kontingent - husk at betale til tiden
Når dit frikontingent udløber, skal du i de efterfølgende år pr. januar måned betale kontingent til Greve Flugtskydningsforening som administrerer din SKV. Dette medlemskab giver dig ret til at skyde på Greve Jagtforenings skydebane. Bemærk, at hvis du på et tidspunkt tilmelder dig Greve Jagtforenings jagttegnskursus og består jagttegns- og haglskydeprøven, så berettiger dette ikke til refusion i kursusgebyr/kontingent. Når du har bestået jagtprøven, vil du automatisk blive overført til Greve Jagtforening og din SKV vil blive slettet/inddraget, da din tilladelse til haglgevær så vil være omfattet af dit jagttegn. 

VIGTIGT - HUSK at betale kontingent til tiden, da din SKV og dine våben i modsat fald vil blive inddraget af Politiet. 

Tilmelding til Våbenpåtegningskursus
Året igennem afholder vi aperiodisk kurser i takt med, at der er tilmeldinger nok til et hold (min. 4 deltagere). 

Pt. har vi planlagt kurser med opstart på følgende datoer:

  • tirsdag den 9. april 2024
  • tirsdag den 13 august 2024

Kom godt igang nu - klik og tilmeld og betal med det samme.

Har du spørgsmål, så kontakt kursusleder og instruktør Carsten Pedersen på mail skv@grevejagt.dk
 

Tilmelding til SKV kursus

 Home    Sitemap  Foretrukne
Greve Jagtforening - Et godt sted at være...