#overskrift#
 
 

Åbningstider    
Klub/Skydebane    
Tirsdage kl. 15.00-20.00  
Torsdage kl. 14.00-18.00  
Lørdage kl. 09.00-16.00  
Trapskytter    
Tirsdage kl. 18.00-20.00  
Torsdage kl. 18.00-20.00  
Sølvrævene    
Torsdage kl. 10.00-13.00  
Grevinderne ulige uger  
Torsdage kl. 18.00-20.00  
Jagthorn    
Tirsdage kl. 19.00-21.00  
Riffelbane    
1. + 3. lørdag kl. 12.00-16.00  

  
 

Våbentilladelse, våbenpåtegning, SKV - kært barn mange navne...

Men hos os kan du skyde lerduer med dit eget gevær - også UDEN jagttegn!

I Greve Jagtforening kan du skyde lerduer også selvom du ikke har jagttegn. Eneste krav er, at du har en såkaldt våbenpåtegning/SKV (tilladelse) - Har du ikke det endnu, så tilmeld dig et af vores SKV-kurser.

For at få våbenpåtegning/SKV skal du være medlem af Greve Flugtskydningsforening samt gennemgå og bestå et kursus, der løber over to hverdagsaftener. På disse to kursusdage oplæres du i sikkerhedsregler, våbenbetjening og skydeteknik, så både du og vi sikrer os, at du på sikker og betryggende vis kan håndtere skydevåben på vores og i lige så høj grad også på andre skydebaner. Når du har bestået kurset, sender vi din ansøgning til politiet/Dansk Skytteunion for godkendelse.

Alle der er fyldt 16 år kan få SKV, næsten da...
Alle kan få en SKV, men er du mellem 16 og 18 år, skal du have dine forældres tilladelse til erhvervelse af SKV'en.

Vær opmærksom på, at det er et krav fra politiets side, at din straffeattest ser fornuftig ud - altså ingen domme for overtrædelse vedr. våben, vold eller narko.

SKV kursus - 1.500 kr.
Kursusprisen er 1.500 kr. og er inklusiv undervisning, patroner, duer, skydekort, og SKV/våbenkort samt medlemsskab af Greve Flugtskydningsforening for kalenderåret. 

Når din ansøgning er godkendt af politiet og Dansk Skytte Union, sendes dit våbenkort til os og du vil så efterfølgende kunne hente det i foreningen. SKV/Våbenkortet giver dig tilladelse til, at købe, opbevare og transportere dit eget haglgevær og patroner, så du på egen hånd kan komme igang med flugtskydning. Bemærk, at du skal være fyldt 18 år før det er tilladt at transportere og opbevare våben/patroner. 

Vi udsteder ikke tilladelser til riffel/pistol. Ønsker du en sådan tilladelse, skal du henvende dig i en skytteforening under DGI eller DSU/DIF.

Kontingent - husk at betale til tiden
Det kalenderår du erhverver din SKV har du via kursusgebyret betalt kontingent for resten af året. I de efterfølgende år skal du i januar måned betale kontingent til Greve Flugtskydningsforening (GFF) som administrerer din SKV. Dette medlemsskab giver dig ret til, at skyde på Greve Jagtforenings skydebane. Bemærk, at hvis du på et tidspunkt tilmelder dig Greve Jagtforenings jagttegnskursus og består jagttegns- og haglskydeprøven, så berettiger dette ikke til refusuion i kursusgebyr/kontingent. Når du har bestået jagtprøven vil du automatisk blive overført til Greve Jagtforening og din SKV vil blive slettet/inddraget, da din tilladelse til haglgevær så vil være omfattet af dit jagttegn. 

VIGTIGT - HUSK at betale kontingent til tiden, da din SKV og dine våben i modsat fald vil blive inddraget af Politiet. 

Tilmelding til Våbenpåtegningskursus

Året igennem afholder vi aperiodisk kurser i takt med, at der er tilmeldinger nok til et hold (min. 4 deltagere). 

Kom godt igang nu! Udfyld nedenstående formular og du vil hurtigt høre fra os - Sværere er det ikke!

Har du spørgsmål, så kontakt kursusleder Thomas Røslau på mobil 27 77 94 93.
Flugtskydningsudvalget

 

 
 Home    Sitemap  Foretrukne
Greve Jagtforening - Et godt sted at være...