#overskrift#
 
Åbningstider     
Haglskydeprøvetræning    
Torsdag 4/8 fra kl. 16-20.00    
Lørdag  6/8  fra kl. 09-16.00    
Officiel Haglskydeprøve    
Søndag  7/8 fra kl. 08-16.00    

 

Spar Nord Bank   
Reg. nr. 9077
Konto. nr. 458 71 548 76







 


 




 

Kom til arbejdsdag lørdag den 31. juli

Vi nærmer os nu afslutningen på arbejderne med vores nye skydebane, som for størstedelens vedkommende er udført ved jer medlemmers frivillige arbejde - 1000 tak, det sætter vi pris på. På lørdag har vi atter en arbejdsdag, hvor vi skal have malet standpladshusene samt have udført andre småopgaver, hvor alle kan være med til at give en hånd med, så "på med vanten" og kig forbi - Vi starter med morgenkaffe kl. 9.00 og regner med, at være igang til klokken ca. 17.00.

Klik på billedet eller overskriften og tilmeld dig via formularen eller ring til Søs på telefon 60 69 03 77 og hør nærmere.
Bestyrelsen

Træning til Haglskydeprøven søndag den 7. august

I samarbejde med Naturstyrelsen afholdes der Haglskydeprøve i Greve Jagtforening søndag den 7. august og i den forbindelse er skydebanen åben for træning torsdag den 4. august fra kl. 16.00 til 20.00 samt lørdag den 6. august fra 9.00 til 16.00.

Træning sker på egen hånd, altså uden instruktører.

Bemærk, at skydebanen disse dage udelukkende er reserveret til haglskydeprøvetræning. Pris for dagskort  er 50 kr. og serier af 25 duer inkl. patroner koster 75,50 kr. - Patroner skal købes i foreningeneningen! Du kan betale kontant eller med Dankort.

Husk at tilmelde dig vores Nyhedsbrev og få automatisk besked, når der er nyt fra GreveJagt.

Nyjægerudvalget

 

Træning til Haglskydeprøven - rabatpris i juni/juli

Fra og med mandag den 27. juni tilbyder vi Haglskydeprøvetræning med uddannede instruktører - Tilmelding skal ske via hjemmesiden og prisen er 50 kr. for medlemmer og 75 kr. for ikke-medlemmer - Tilmeld dig træning i juni/juli måned og spar 25 kr. i forhold til normalprisen. Patroner og duer købes i foreningen og du kan betale kontant eller med Dankort.

Tilmeld dig vores Nyhedsbrev og få automatisk besked, når der er nyheder/information.
Nyjægerudvalget

 

Reguleringsjagt mandag den 16. maj - rågeunger

Hermed inviterer vi til årets første reguleringsjagt på rågeunger i Greve kommune. Vi mødes kl. 8.00 i klubhuset, hvor vi sammen spiser morgenmad, før vi kører ud på "reviret". Med det gode vejr vi har haft på det seneste håber vi, at de unge råger sidder klar på pindene. 

Vi har plads til i alt 10 jægere og der må kun skydes med lyddæmpet våben i cal. 22 eller luftvåben cal. 5.5mm - husk ammunition samt gyldigt jagttegn og våbentilladelse.

Pris for morgenmad og jagt er 50 kr. pr. jæger, som skal betales kontant ved fremmøde. 

Tilmelding skal ske via dette link og skal være os i hænde senest den lørdag den 14. maj. 

Bliv medlem og køb duer til halv pris!

Benyt dig af vores medlemstilbud og få sat 1.200 duer ind på kortet for kun 83 øre pr. due - det finder du ikke billigere andre steder! Så kig ind og få "svinget" trænet på plads - husk at vi har åbent 3 dage ugentligt.

Støt os - køb også dine patroner i foreningen! I stedet for at bruge tid og benzin på at styrte land og rige rundt, så køb dine flugtskydningspatroner hos os - prisen er kun 35 kr. pr. æske når du køber en hel kasse (250 stk.) - Så er du med til at støtte foreningen!
Bestyrelsen

 Home    Sitemap  Foretrukne
Greve Jagtforening - Et godt sted at være...