#overskrift#
 
Åbningstider    
Klub - skydebane    
Tirsdage kl. 15.00-20.00  
Torsdage kl. 10.00-18.00  
Lørdage kl. 09.00-16.00  
Elevtræning    
Tirsdage kl. 09.00-15.00  
Onsdage kl. 17.00-21.00  
Riffelbane    
1. + 3. lørdag kl. 12.00-16.00  
Spiseaften TBA  

 

Bankkonto EVENT  
Reg. nr. 9077
Konto. nr. 458 764 2242
MobilePay  61 42 35 00 
 


Vi holder sommerferielukke og åbner igen tirsdag den 7. august

Skydebanen er lukket frem til tirdag den 7. august.

For trapskytter der skal træne op til DM og Dansk GrandPrix vil der dog være åbent hver tirsdag i juli måned - kontakt Ebbe Hansen for yderligere information (mobil 40 10 42 41)


Afslutning på forårets Divisionsskydninger

Divisionsskydningen er slut for i år, hvor vi havde fire hold med i konkurrencen. Greve-2, som skyder i første division blev nr. fem og i fjerde division, hvor vi havde tre holld med blev Greve-1 vinder af serien og rykker dermed op i tredje division i 2019. Holdene Greve-3 og Greve-4 endte henholdsvis på 4. og 9. pladsen.

Stig Vestberg blev individuelt anden bedste skytte i fjerde division.


Fasanopdræt og revirpleje på Svenstrup Gods

Søndag den 17. juni var vi sammen med nyjægergruppen i Ringsted Jagtforening inviteret til Nyjægerdag på Svenstrup Gods, hvor skytten Jonas fortalte og underholdte en lille gruppe på 15 mand om fasanopdræt, udsætning og revirpleje. Vi var fire mand fra Greve og Robert Tofte har følgende kommentarer til dagen:

Som ny jæger, der ikke har været i miljøet tidligere, vidste jeg egentlig ikke om det ville give nogen mening at deltage, men jeg tænkte at det skader jo aldrig at lære nyt (om man så kan bruge det eller ej), og i det mindste ville jeg vel få set nogle skønne områder.

Hvor er jeg glad for at jeg var med! Skytten Jonas var underholdende, vidende og utroligt motiveret. Jeg er sikker på han er en stor gevinst for godset, og over tid får mulighed for at sætte et stort præg på godsets omegn. Hans idéer omkring biotopplaner og barjordsstriber afpasset til markens sprøjtemønstre, gav god mening, ligesom andre tiltag som også understøttede godsets drift og æstetik i sin helhed.

Vi gennemgik hele processen omkring fasanopdræt, fra indsamling af æg (det gør de nemlig selv), udrugning, opdræt, udsætning, og forberedelse til næste års kuld med indfangning af høner og haner. Vi talte også om placering af udsætningspladser i forhold til såter, beplantning af forskellige typer og hvordan disse har indflydelse på flyvemønstre osv. osv. Et væld af information, der for en ny jæger måske var lidt overvældende (og jeg har sikkert misset mange af detaljerne), men utroligt interessant og værdifuldt.

De mere erfarne folk, kunne spørge ind forskellen på forskellige desinfektionsmidler, varmekilder, medicinske behandlinger osv. Der blev også talt almindelig jagt, og om muligheden for at konsortier samarbejder ved trykjagt så vildtet ikke bare drives rundt i manegen. Dagen blev sluttet af med et par gode grillpølser og hyggelig samtale i godsets Fyrrum (selskabslokale til ca. 20).

Jeg fik alt det ud af dagen jeg håbede, og lidt mere til: Meget bedre forståelse for fasanpleje og -jagt, en god dag i skønne omgivelser og et lidt bedre netværk.


Har du brug for et ordentligt trut, så tag fat i vores jagthornsblæsere

Hvis du vil sætte lidt ekstra kulør på en særlig begivenhed, så kan du nu bestille vores jagthornsblæsere til at slå et smut forbi og spille for dig.

Det koster selvfølgelig lidt, men prisen aftales individuelt og direkte med jagthornsblæserene og er blandt andet afhængig af sted for afholdelse samt hvor stort arrangement og repertoieret skal være. Du kan læse mere under aktiviteter, eller ved at klikke på fotoet ovenfor. 


NyJægerdag på Svenstrup Gods - revirpleje og fasanopdræt

Alle NyJægere – Se her!

I samarbejde med Nyjægerudvalget i Ringsted og Omegns Jagtforening har fået mulighed for at besøge skytten på Svenstrup Gods.

Søndag den 17. juni 2018 kl. 9:00 – ca, kl 13:00 

Skytten, som hedder Jonas, vil give os et indblik i fasanopdræt, udsætning og revirpleje. Vi bliver kørt rundt i terrænet. Tag fornuftigt tøj på der passer til vejret, da det hele foregår udendørs.

Arrangementet er gratis for nyjægere (2017+2018) og er gratis for medlemmer af Danmarks Jægerforbund. Ikke medlemmer af Danmarks Jægerforbund skal betale kr. 100,00

Der er kun få ledige pladser tilbage, og tilmelding skal ske på email til henriknyjaeger@gmail.com eller på tlf. 2076 4990


Tak for hjælpen den 10. juni.

En stor tak til alle frivillige som var mødt frem i søndags, såvel hornblæsere, bueskytter, nyjægere m.fl. samt den vanlige trup fra betyrelsen - Good work done!

Personligt så jeg gerne, at flere af foreningens faste brugere også bakkede op om det frivillige arbejde der nu engang skal udføres for, at vi kan få færdiggjort vores skydebane og arealer til gavn for alle. Der er en ny chance ved vores næste fælles arbejdsdag som er søndag den 1. jul. Vanen tro starter med fælles morgenmad i foreningen kl. 9.00 og der vil være frokost ca. kl. 13.00.

Af opgaver der skal løses er blandt andet:

- Opsamling af lerdueskaller
- Færdiggørelse af værksted og garager
- Diverse maleopgaver
- Fliselægning

Af hensyn til planlægning, må du meget gerne tilmelde dig på:http://www.grevejagt.dk/arbejdsdag/ 

Vi sørger for forplejning dagen igennem og som tak for hjælpen, kvitterer vi med 50 klik på skydekortet pr. time du arbejder. 
Michael Thaarup


Høj beståelsesprocent ved weekendens haglskydeprøve i GJ

Knap 60% af de 91 fremmødte haglskydeprøveaspiranter bestod ved søndagens haglskydeprøver i GreveJagt. Vi ønsker alle der bestod et stort tillykke og kan kun opfordre de der dumpede til, at de melder sig til vores onsdagsserier af haglskydeprøvetræning - det virker nemlig!

Også tak til Flemming og hans crew af hjælpere som var med til, at dagen forløb perfekt og i en god og behagelig atmosfære for de der skulle op til prøve. Vi glæder os til at se dem igen når vi afholder haglskydeprøve igen den 9. september.


Vi søger hjælp til kantinen

Vi mangler et par folk til vores stab af kantinevagter og primært til, at tage en lørdagsvagt 1-2 gange månedligt samt, at hjælpe til når vi har større arrangementer, stævner m.m.

Hvis du kunne tænke dig at blive en del af teamet, så giv John et ring på mobil: 30 62 82 64 og hør mere om ”jobbet”, hvad vi kan tilbyde og hvad vi forventer af dig.
Kantinen


Temaaften om råvildtforvaltning

Onsdag den 6. juni inviterer Kreds 6 og 7 til temaaften om råvildtforvaltning og samforvaltning med då- og kronvildt i Tune kursuscenter, Greve. Flere steder i landet er der åbenbare udfordringer med at få genskabt robuste bestande af råvildt i de områder, der har været ramt af sundhedsproblemer. Nogle af de emner der behandles på temamødet er blandt andet, hvordan og hvad der kan gøres for forebygge mulige problemer i råvildtbestandene, og hvordan dette spiller sammen med forvaltning af då- og kronvildt. 

Hvis du vil vide mere og eventuelt tilmelde dig, så klik på fotoet ovenfor.


Apporteringskursus for unghunde

Mandage frem til og med den 18. juni afholder vi fra kl. 17.00 til 18.00 grundkursus i apportering for unghunde. Husk, at det er en forudsætning for deltagelse, at hunden er grundig afrettet og kan alle elementer i grunddressuren.

Læs mere og tilmeldig under fanebladet "aktiviteter".


Datoer for SKV-kurser i foråret

Før sommerferien afholdes to SKV-kurser for kommende flugtskydningsskytter.

Første kursus afholdes Kristi Himmelfartsdag torsdag den 10. maj - mødetid kl. 9.00

Andet kursus afholdes torsdag den 31. maj, med mødetid kl. 17.00.

Læs mere og tilmeld dig under fanebladet "Våbentilladelse". 


Tag med på reguleringsjagt på rågeunger i maj/juni

Datoer for afholdelse af reguleringsjagter i maj og juni måned er nu opdateret - se mere under fanebladet "aktiviteter" eller klik på fotoet ovenfor.

Nu kan du tilmelde dig til Danmarks bedste haglskydeprøvetræning

Hvis du skal til haglskydeprøve, så kan du med fordel tilmelde dig og deltage i vores haglskydeprøvetræning på alle onsdage i perioden april-maj. Vi stiller med samme stærke besætning af instruktører som sidste år og garanterer dig derfor den bedste træning forud for din haglskydeprøve.

De elever der sidste år deltog i vores træning og efterfølgende gik til haglskydeprøve i Greve Jagtforening, lå i den absolutte top på beståelsesprocenten målt på hele landet.

HUSK, at din onsdagstræningen skal suppleres med tørtræning hjemme og at du også skal selvtræne på skydebanen i vores normale åbningstid. Vi plejer at sige, at du når du har skudt i omegnen af 1.000 skud, så er du ved at være i hus med våbenhåndteringen, træfsikkerheden og er dermed klar til prøven.  

 


Status på medlemsskab

Fra og med den 20. april vil du kunne tjekke din medlemsskabsstatus i foreningen, hvor kantinen vil have aktuelle medlemslister. Vi vil bestræbe os på, at opdatere medlemslisterne løbende og ca. to gange månedligt.

Vi har desværre fortsat en del medlemmer som er i kontingentrestance - hvis du er i tvivl om, hvorvidt du skulle være blandt disse kan du tjekke det kantinen.
Bestyrelsen


Genladningskursus - hver onsdag

Frem til maj måned er "ladedrengene" i aktion hver onsdag aften fra kl. 19.00-21.00

Kunne du tænke dig, at lave din egen ammunition og vide mere om universet bag krudt og kugler, så er muligheden her.
Over en række onsdage i foråret vil nogle af vores mest erfarne ”ladedrenge” introducere/opfriske genladning af egen ammunition. Kurset giver dig ikke ret til efterfølgende at genoplade ammunition, da dette kræver et autoriseret kursus, som du kan tage gennem Jægerforbundet. Til gengæld får du på kurset hand-on med genladning, så du ved om det er noget for dig på længere sigt.

Kursusindhold og målgruppe: Love og bekendtgørelser samt sikkerhedsbestemmelser. Teorien bag genladning med hovedvægten lagt på riffelammunition. Ladning af ammunition (både riffel- og haglpatroner). 

Målgruppe: Kurset har til formål at give dig en introduktion til det, at kunne fremstille din egen ammunition.

Tilmelding er ikke nødvendig – du møder bare op. Kurset er gratis og du betaler kun nettopriser, såfremt du har ammunition der skal genlades. 


Riffelbanen er åben hver anden lørdag - nye lavere priser!

Der afholdes skydning med riffel hver anden lørdag på skydebanen i Taastrup, Snubbekorsvej 24a fra kl. 12.00 til 16.00 og alle er velkommen.

Pris for skydning er 20 kr. for medlemmer og 50 kr. for gæster - husk at medbringe din våbentilladelse.

Der kan skydes på både 100m og 200m og eventuel mærkeskydning kan aftales med banevagten.


Skydebanen er åben tre dage ugentligt, året rundt

Skydebanen er åben for skydning alle tirs-, tors- og lørdage. Se vores åbningstider i menuen til venstre og vær opmærksom på, at der kan være forskelle i åbningstiderne i sommer- og vinterhalvåret.

Standpladserne er overdækkede 
Du får aldrig "kolde fødder" i GreveJagt, da samtlige standpladser er overdækkede og der er rigelig med plads til både dig og dine kammerater.

Husk, at du med fordel købe patroner i foreningen.    

 Home    Sitemap  Foretrukne
Greve Jagtforening - Et godt sted at være...