#overskrift#
 
Åbningstider    
Klub - skydebane    
Tirsdage kl. 15.00-20.00  
Torsdage kl. 10.00-18.00  
Lørdage kl. 09.00-16.00  
Grevinderne    
Ulige torsdage kl. 18.00-20.00  
Elevtræning*     
Mandage kl. 09.00-17.00  
Tirsdage kl. 09.00-15.00  
* kun efter aftale    
Riffelbane    
1. + 3. lørdag kl. 12.00-16.00  

   


Nyjægerjagt i weekenden

Søndag den 16. december kl. 8.00 er der mulighed for nyjægere til, at få en spændende dag med jagt og kursus i jagt i samarbejde med Ringsted jagtforening, hvor du bliver guidet af erfarne jagtledere og hjælpere.

Få ledige pladser og prisen er kun 700 kr.

Klik på fotoet og læs mere om indhold, tilmelding m.m. 


Tilmelding til jagttegnskurser med start i januar

Der er fortsat ledige pladser på vores jagttegnskurser som starter i begyndelsen af januar måned.

Klik på fotoet ovenfor og tilmeld dig med det samme.


Julefrokost i foreningen - mandag den 17. december

Igen år inviterer kantinen til julefest i Greve Jagtforening, som afholdes mandag den 17. december, kl. 18.00.

Vi byder traditionen tro på en overdådig julebuffet med masser af traditionel julemad og måske også et par lidt anderledes og spændende juleretter.

Husk gave til vores pakkeleg - den, samt et godt humør er betingelse for deltagelse!

Klik på fotoet for tilmelding eller gør det i klubhuset - prisen er 100 kr.

Vel mødt og glædelig Jul til alle…


Ledig plads til jagt i Syd Afrika i uge 9

Bent og Camilla Davidsen samt 9 andre jægere tager til Syd Afrika i uge 9 og har en enkelt plads ledig til jagtkammerat, som har lyst til en tur til True Grit Safaris der ligger ca. 300 km nord for Johannesburg

Turen koster 16.800 kr. "all-inclusive" også fly og der erplanlagt afrejse den 24. februar med hjemkomst den 6. marts - alle jægere rejser sammen. 

Pakken inkluderer fly, transport til/fra lufthavn, ophold, alle måltider, fri bar, besøg hos konsevator, PH'er og tracker 1:2 samt afskydning af tre trofædyr, hvor der kan vælges mellem; impala, blesbuck, warthog, bavian, hulepindsvin og sjakal - For merpris på 2.000 kr. kan der skydes zebra i stedet for blesbuck. Der kan naturligvis tilkøbes ekstra trofædyr efter prisliste.

Er du interesseret, så giv Bent et ring på mobil 40 88 84 44.  


Nyt skydebanesystem - nye skydekort

Vores nye skydebanesystem er sat i drift og alle gamle skydekort kan derfor gratis blive ombyttet i foreningen, dog kun frem til og med udgangen af januar måned 2019.

I første omgang og frem til 1. december, vil de nye skydekort kun kunne anvendes på jagtbanen. Ved skydning på trapbanen, skal du her bruge dit gamle skydekort. Såfremt du skyder både jagt og trap kan det indestående beløb på dit gamle skydekort deles mellem gammelt og nyt kort efter behag og behov.

VIGTIGT - kun medlemmer der har betalt kontingent for 2018 kan få nyt skydekort.

Skulle du være i kontingentrestance kan kontingent for 2018 betales ved samtidig ombytning af skydekort i klubhuset.

Husk at ombytning af skydekort er gratis frem til og med udgangen af januar måned 2019. Efter 31. januar vil der blive opkrævet et ombytningsgebyr på 100 kr. pr. kort.

For jagttegnslærere, private undervisere/instruktører vil særlige regler være gældende.
Kommerciel anvendelse af vores skydebane til instruktion og træning vil fremover være omfattet af nye ensartede regler. Såfremt du ønsker at undervise/instruere i skydning på skydebanen, skal du indgå og underskrive en særskilt aftale med os. Dette kan du læse mere om på hjemmesiden samt få information om i klubhuset. 

Information om ombytning af skydekort sker via hjemmesiden, via nyhedsbrev samt opslag i foreningen. 

Klik på fotoet ovenfor og læs mere om det nye skydebanesystem... 


Grevinderne træner og skyder hver anden torsdag

Greve Gun Girl's, bedre kendt som Grevinderne er, som navnet antyder, KUN tøser og tilsvarende damer af finere karakter! 

Har du lyst til at blive en del af denne eksklusive, men meget afslappede gruppe, så kig forbi en torsdag aften - få en snak og et par gode timer på skydebanen.

I vinter halvåret (september til april) arrangerer Grevinderne træningsaktivitet hver anden torsdag fra 18.00 - 21.00 i ulige uger. Der trænes og skydes udenfor normal åbningstid og i dette tidsrum er skydebanen 100% allokeret til Grevinderne.

Udover træning er der også mulighed for, at stille op med pigehold til konkurrencer indenfor trap- og jagtskydning, ture til andre flugtskydningsbaner samt fællesjagter for Grevinderne. 

Alle kommende som nuværende Grevinder er velkommen og udgangspunktet er som altid; at træning og samvær skal være sjovt, hyggeligt og at alle kan deltage, uanset om man er nyjæger eller mere erfaren indenfor flugtskydning og jagt.

Se mere under aktiviteter og kontakt eventuelt til Anya såfremt du måtte have spørgsmål.
GREVINDERNE


Genladning - riffel

"Ladedrengene" er igen i aktion hver onsdag aften fra kl. 19.00-21.00

Kunne du tænke dig, at lave din egen ammunition og vide mere om universet bag krudt og kugler, så er muligheden her.
Onsdage fra og med den den 31. oktober og frem er nogle af vores mest erfarne ”ladedrenge” igang med genladning af egen ammunition. Vær med og få indsigt. Hvis du vil have tilladelse til selv at genlade, kræver det at du gennemgår et autoriseret kursus, som du kan tage gennem Jægerforbundet.

Hvad snakker de så om? 
Love og bekendtgørelser samt sikkerhedsbestemmelser. Teori og praksis bag genladning med hovedvægten lagt på riffelammunition

Tilmelding er ikke nødvendig – du møder bare op. Hvis du vil lave din egen ammunition betaler kun nettopriser.


Orientering om forenings-/fællesjagter

Læs mere om vores foreningstilbud på due-, hare/fugle-, dåvildt- og vildtsvinejagt under "Aktiviteter" og "Mayogi safariskole", der her til oktober sender et nyt hold afsted til Eastern Cape i Sydafrika.

Reguleringsjagter er planlagt i september/oktober, første hare-/fuglejagt er den 6. oktober og datoer for dåvildtjagter starter den 4. november..

Se mere - klik på fotoet ovenfor.


Nye datoer og tidspunkter for reguleringsjagter i efteråret

Vi har fået ændret i vores betingelser for regulering i Greve Kommune og vil nu fremadrettet kunne regulere allerede en time før solopgang. Derfor er mødetidspunkter og datoer rettet. 

Der er p.t. planlagt regulering i september samt halvdelen af oktober måned, men flere datoer kommer til løbende.

Klik på fotoet nedenfor og meld dig til, hvis du har lyst - alle reguleringsjagter er gratis.


Riffelbanen er åben to gange om måneden

Husk, at vi har åben på riffelbanen i Taastrup hver den første og tredje lørdag i måneden hele efteråret og vinteren igennem. Der skydes fra kl. 12.00 og du behøver ikke tilmelde dig.


Tag godt i mod vores tømrerlærlinge

Der er fart på arbejdet med beklædning af klubhus og overdækning af terrassen. Lærlinge og lærer fra NEXT (Københavns Tekniske Skole) står for arbejdet og vi forventer, at de vil være igang indtil udgangen af oktober måned.

Arbejdet udføres på hverdage i dagtimerne typisk mellem kl. 9-15.00.

Vi håber I bærer over med "byggerodet" og at I tager vel imod alle fra NEXT.  


Har du brug for et ordentligt trut, så tag fat i vores jagthornsblæsere

Hvis du vil sætte lidt ekstra kulør på en særlig begivenhed, så kan du nu bestille vores jagthornsblæsere til at slå et smut forbi og spille for dig.

Det koster selvfølgelig lidt, men prisen aftales individuelt og direkte med jagthornsblæserene og er blandt andet afhængig af sted for afholdelse samt hvor stort arrangement og repertoieret skal være. Du kan læse mere under aktiviteter, eller ved at klikke på fotoet ovenfor. 


Vi søger hjælp til kantinen

Vi mangler et par folk til vores stab af kantinevagter og primært til, at tage en lørdagsvagt 1-2 gange månedligt samt, at hjælpe til når vi har større arrangementer, stævner m.m.

Hvis du kunne tænke dig at blive en del af teamet, så giv John et ring på mobil: 30 62 82 64 og hør mere om ”jobbet”, hvad vi kan tilbyde og hvad vi forventer af dig.
Kantinen


Skydebanen er åben tre dage ugentligt, året rundt

Skydebanen er åben for skydning alle tirs-, tors- og lørdage. Se vores åbningstider i menuen til venstre og vær opmærksom på, at der kan være forskelle i åbningstiderne i sommer- og vinterhalvåret.

Standpladserne er overdækkede 
Du får aldrig "kolde fødder" i GreveJagt, da samtlige standpladser er overdækkede og der er rigelig med plads til både dig og dine kammerater.

Husk, at du med fordel købe patroner i foreningen.    

 Home    Sitemap  Foretrukne
Greve Jagtforening - Et godt sted at være...