#overskrift#
 
Åbningstider    
Klub - skydebane    
Tirsdage kl. 15.00-20.00  
Torsdage kl. 10.00-19.00  
Lørdage - jagt kl. 09.00-16.00  
Lørdage - trap kl. 11.00-16.00  
Elevtræning    
Tirsdage kl. 09.00-15.00  
Onsdage kl. 17.00-21.00  
Lørdage kl. 09.00-11.00  
Riffelbane    
1. + 3. lørdag kl. 12.00-16.00  
Spiseaften 9. april  

 

Bankkonto EVENT  
Reg. nr. 9077
Konto. nr. 458 764 2242
MobilePay  61 42 35 00 

  


Datoer for SKV-kurser i foråret

Før sommerferien afholdes to SKV-kurser for kommende flugtskydningsskytter.

Første kursus afholdes Kristi Himmelfartsdag torsdag den 10. maj - mødetid kl. 9.00

Andet kursus afholdes torsdag den 31. maj, med mødetid kl. 17.00.

Læs mere og tilmeld dig under fanebladet "Våbentilladelse". 


Møde om Divisionsskydning, forår 2018

Vi har i år fået tildelt yderligere et hold til divisionsskydningerne og har således fire hold tilmeldt. Det nye hold skal skyde mod hold fra andre jagtforeninger i 4-division.

Interesserede som ønsker, at deltage på det nye 4-hold inviteres hermed til orienteringsmøde i foreningen tirsdag den 24. april kl. 18.00.

Divisionsskydning er en social (meget social) konkurrenceform, hvor holdene i løbet af foråret turnerer rundt på forskellige skydebaner i kredsen. Der afvikles 8  skydninger i alt og den første starter 2. maj. Holdene består af 5-6 skytter + et mindre antal reserver. Ved konkurrencerne skyder hver skytte én 40-duers serie på jagtbane og kun de fire bedste resultater er gældende for holdets resultat. Divisionsskydningerne afsluttes ved udgangen af juni måned med en finale.

Støtte/tilskud
Som udgangspunkt betaler skytterne selv alle udgifter forbundet med Divisionsskydningen, dog skal der ikke betales tilmeldingsgebyr når der afholdes Divisionsskydning på vores hjemmebane i Greve. Ved skydning på andre skydebaner betales et tilmeldingsgebyr på 60-70 kr. pr. deltager.   

Andreas Hedemann er tovholder på mødet og har du spørgsmål er du velkommen til, at ringe til ham på mobil: 25 56 56 55.


Datoer for reguleringsjagt på rågeunger i maj/juni

Datoer for afholdelse af reguleringsjagter i maj og juni måned er nu opdateret - se mere under fanebladet "aktiviteter" eller klik på fotoet ovenfor.

Valgkampen er i gang - kom og sæt dit kryds!

Frist for anmeldelse af kandidatur til formand, kasserer og øvrige bestyrelsesposter udløb torsdag den 12. april kl. 24.00.

Birgit Kristensen og Michael Thaarup opstiller til henholdsvis kasserer- og formands posten uden modkandidater.

På generalforsamlingen skal der i alt vælges tre bestyrelsesmedlemmer, hvortil fire kandidater er opstillet.

Modsat kandidater til bestyrelsesposterne kan suppleanter samt revisor og revisorsuppleant til bestyrelsen opstille på generalforsamlingen. Vi har i skrivende stund modtaget opstilling fra i alt fem kandidater til de fire poster.

Der er således lagt op til KAMPVALG om både bestyrelses- og suppleantposterne. Vi opfordrer til, at I møder talstærkt op på fredag, så I får indflydelse på, hvem der skal repræsentere Greve Jagtforening i de kommende år.

Klik på foto ovenfor og se hvem der opstiller til hvilke poster.


Foreningsregnskab for 2017

Foreningens resultatopgørelse for 2017 er afsluttet og der er i særskilt mail sendt link til regnskabet til foreningens medlemmer.

Hvis du ikke har modtaget mailen med link kan det enten være fordi du ikke er medlem eller fordi du ikke har oplyst os din mailadresse.

Send en mail til formanden, som så tjekker og sørger for, at du får linket sendt. 

Til orientering vil regnskabet ikke være offentligt tilgængeligt i klubhus eller på hjemmesiden. Regnskab vil være tilgængeligt på generalforsamling den 20. april. 
Bestyrelsen


Ny kasserer i foreningen

Bestyrelsen har valgt Birgit Kristensen som ny kasserer i foreningen efter, at Kim Jørgensen af personlige årsager har trukket sig for posten.

Vi takker Kim for en stor indsats med styring af vores regnskab og økonomi samt bestyrelsesarbejde i øvrigt.

Velkommen til Birgit, der har baggrund og kompetance fra bank og revision, samt er godt inde i sagerne i foreningen via sit bestyrelsesarbejde gennem de seneste fem år.
Bestyrelsen


Nu kan du tilmelde dig til Danmarks bedste haglskydeprøvetræning

Hvis du skal til haglskydeprøve, så kan du med fordel tilmelde dig og deltage i vores haglskydeprøvetræning på alle onsdage i perioden april-maj. Vi stiller med samme stærke besætning af instruktører som sidste år og garanterer dig derfor den bedste træning forud for din haglskydeprøve.

De elever der sidste år deltog i vores træning og efterfølgende gik til haglskydeprøve i Greve Jagtforening, lå i den absolutte top på beståelsesprocenten målt på hele landet.

HUSK, at din onsdagstræningen skal suppleres med tørtræning hjemme og at du også skal selvtræne på skydebanen i vores normale åbningstid. Vi plejer at sige, at du når du har skudt i omegnen af 1.000 skud, så er du ved at være i hus med våbenhåndteringen, træfsikkerheden og er dermed klar til prøven.  

 


Hundetræning alle søndage frem til medio maj

Frem til medio maj afholdes der dressurtræning hver søndag fra kl. 10.00 til ca. 11.00.

Træningen sker på græsarealet ved klubhuset.

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte mig på telefon 30 22 84 00.
Michael Thaarup   


Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Greve Jagtforening

Der afholdes ordinær generalforsamling i Greve Jagtforening i klubhuset, Kappelevvej 37, Greve, fredag den 20. april 2018 kl. 19.30.

Dagsorden er jf. vedtægterne med eventuelle ændringer/tilføjelser som vil fremgå af opslag i forening og på hjemmesiden.

VIGTIGT: Medlemmer i kontingentrestance har IKKE ret til adgang og stemmeret ved foreningens generalforsamling.

Forud for afholdelse af generalforsamlingen byder køkkenet traditionen tro på en omgang fællesspisning kl. 18.00. Tilmelding til fællesspisning er nødvendig og skal ske via hjemmesiden

Bestyrelsen - 11. marts 2018


Status på medlemsskab

Fra og med den 20. april vil du kunne tjekke din medlemsskabsstatus i foreningen, hvor kantinen vil have aktuelle medlemslister. Vi vil bestræbe os på, at opdatere medlemslisterne løbende og ca. to gange månedligt.

Vi har desværre fortsat en del medlemmer som er i kontingentrestance - hvis du er i tvivl om, hvorvidt du skulle være blandt disse kan du tjekke det kantinen.
Bestyrelsen


Genladningskursus - hver onsdag

Frem til maj måned er "ladedrengene" i aktion hver onsdag aften fra kl. 19.00-21.00

Kunne du tænke dig, at lave din egen ammunition og vide mere om universet bag krudt og kugler, så er muligheden her.
Over en række onsdage i foråret vil nogle af vores mest erfarne ”ladedrenge” introducere/opfriske genladning af egen ammunition. Kurset giver dig ikke ret til efterfølgende at genoplade ammunition, da dette kræver et autoriseret kursus, som du kan tage gennem Jægerforbundet. Til gengæld får du på kurset hand-on med genladning, så du ved om det er noget for dig på længere sigt.

Kursusindhold og målgruppe: Love og bekendtgørelser samt sikkerhedsbestemmelser. Teorien bag genladning med hovedvægten lagt på riffelammunition. Ladning af ammunition (både riffel- og haglpatroner). 

Målgruppe: Kurset har til formål at give dig en introduktion til det, at kunne fremstille din egen ammunition.

Tilmelding er ikke nødvendig – du møder bare op. Kurset er gratis og du betaler kun nettopriser, såfremt du har ammunition der skal genlades. 


Jagttegnseleverne skyder hver lørdag morgen

Henrik og Preben har begge startet nye jagttegnshold op og det betyder tilgang af 75 nye jagttegnselever til foreningen - velkommen til alle, vi glæder os til at møde Jer.

Samtidig med jagttegnsundervisningen påbegyndes også skydetræning til jagtprøven og træningen afholdes på trapstanden hver lørdag fra kl. 9.00 til 11.00 indtil udgangen af marts måned.

Der vil sålede først kunne skydes Nordisk Trap fra kl. 11.00 og frem til kl. 16.00 på lørdage. Dette vil som sagt være gældende frem til og med udgangen af marts måned.

Vi beklager de ulemper ovennævnte medfører, men håber på alles forståelse.


Riffelbanen er åben hver anden lørdag - nye lavere priser!

Der afholdes skydning med riffel hver anden lørdag på skydebanen i Taastrup, Snubbekorsvej 24a fra kl. 12.00 til 16.00 og alle er velkommen.

Pris for skydning er 20 kr. for medlemmer og 50 kr. for gæster - husk at medbringe din våbentilladelse.

Der kan skydes på både 100m og 200m og eventuel mærkeskydning kan aftales med banevagten.


"Grevinderne", Greve Gun Girls - kun for piger!  

Du er velkommen til, at deltage i GREVINDERNES torsdagstræning, som afholdes hver anden torsdag fra kl. 18.00 til ca. 20.00.

GREVINDERNE er, som navnet antyder, KUN for tøser og tilsvarende damer af finere karakter. 

I vinter halvåret (september til april) er der træningsaktivitet hver anden torsdag fra 18.00 - 21.00, altså efter "lukketid" og hvor skydebanen er 100% allokeret til Grevinderne. I sommer halvåret skydes i foreningens almindelige åbningstider og træning aftales derfor fra gang til gang.

Udover træning er der også mulighed for, at stille op med pigehold til konkurrencer indenfor trap- og jagtskydning, ture til andre flugtskydningsbaner samt fællesjagter for Grevinderne. 

Alle er velkommen og med udgangspunkt i, at træningen og samværet skal være sjovt og hyggeligt kan alle deltage og det uanset om man er nyjæger eller mere erfaren indenfor flugtskydning og jagt.

Se mere under aktiviteter og ring til Søs Haynes såfremt du har spørgsmål.
GREVINDERNE


Skydebanen er åben tre dage ugentligt, året rundt

Skydebanen er åben for skydning alle tirs-, tors- og lørdage. Se vores åbningstider i menuen til venstre og vær opmærksom på, at der kan være forskelle i åbningstiderne i sommer- og vinterhalvåret.

Standpladserne er overdækkede 
Du får aldrig "kolde fødder" i GreveJagt, da samtlige standpladser er overdækkede og der er rigelig med plads til både dig og dine kammerater.

Husk, at du med fordel købe patroner i foreningen.    

 Home    Sitemap  Foretrukne
Greve Jagtforening - Et godt sted at være...