#overskrift#
 
Åbningstider    
Klub - skydebane    
Tirsdage kl. 15.00-21.00  
Torsdage kl. 10.00-18.00  
Lørdage kl. 09.00-16.00  
Søndage N/A  
Elevtræning    
Tirsdage kl. 09.00-15.00  
Onsdage kl. 17.00-21.00  
Riffelbane    
1. + 3. lørdag kl. 12.00-16.00  
Spiseaften man. 4. sep.  

 

Bankkonto EVENT  
Reg. nr. 9077
Konto. nr. 458 764 2242
MobilePay  61 42 35 00 
 

Ledig plads for sponsorer 


Våbensmeden viser tips og tricks den 7. september

Torsdag den 7. september holder våbensmeden Christian et kursus for foreningens medlemmer, hvor han deler ud af sine gode tips til, hvordan du kan vedligeholde dine våben og dermed opnå bedre funktionalitet og længere holdbarhed.

Kurset er tilrettelagt med Hands-On på eget/egne våben, så her er en enestående chance for, at få givet dine våben en grundig rengøring før sæsonen starter.

Kurset tager ca. to timer og det koster 50 kr. at deltage - Klik på fotoet, læs mere og tilmeld dig.


Tilmeld dig madaften i foreningen - mandag den 4. september

Velkommen til en ny sæson med spiseaften i foreningen. Mandag den 4. september lægger Birgit og Klaus ud med en menu bestående af rødvinsmarineret svinekam med nye kartofler, årstidens friske grønsager m.m. Til dessert rabarbertærte med creme fraise.

Du kan tilmelde dig via hjemmesiden eller skrive dig på listen i klubhuset.

BEMÆRK at betaling SKAL ske ved tilmelding enten via MobilePay eller i klubhuset - I foråret havde vi desværre for mange eksempler på, at man tilmeldte sig og udeblev uden at have betalt og det vil vi selvsagt gerne undgå fremover.   


NYHED: Spring køen over - Ny oversigt over aktiviteter på skydebanen

Da vores skydebane benyttes flittigt at både egne og gæsteskytter samt også til event- og firmaskydning, vil du kunne opleve, at ventetiden ved én eller flere skydestande ind imellem er længere end normalt.

For at du bedre kan planlægge din skydning/, vil vi fremover annoncere de dage og tidspunkter, hvor der enten afvikles stævner og/eller eventskydning. Oversigten finder du under menupunktet "Aktiviteter/Event- og stævnekalender" og her vil altid kunne finde en aktuel og opdateret oversigt med datoer og tidspunkter, hvor vi enten afholder stævner eller har planlagt et event.

Brug oversigten til, at planlægge din skydning, så slipper du for at skulle stå i kø.  


Haglskydeprøvetræning - hver onsdag fra kl. 17.00

Skal du til haglskydeprøve i løbet af efteråret, så kan du med fordel deltage i vores haglskydeprøvetræning som afvikles alle onsdage frem til og med november måned.

Klik på fotoet, læs mere og book tid.


Velkommen tilbage fra sommerferie - skydebanen er igen åben

Så har vi igen slået dørerne op for en ny sæson i Greve Jagtforening og skydebanen er åben tirs-, tors- og lørdage for alle skytter - vi glæder os til, at se dig. 


Landsholdstræning - Nordisk Trap

For udtagne og inviterede skytter afholder der landsholdstræning i Nordisk Trap på følgende datoer:

Onsdag den 19. juli kl. 15.00-20.00
Lørdag den 29. juli kl. 09.00-18.00
Onsdag den 9. august kl. 10.00-20.00


Tilmeld dig haglskydeprøvetræning - alle er velkommen

Med stor succes og mange glade deltagere har vi nu gennemført forsommerens haglskydeprøvetræning - vi holder en velforthent sommerferie frem til august måned og starter en ny omgang haglskydeprøvetræning i efteråret - Følg med her på siden eller tilmeld dig vores nyhedsbrev, så du automatisk bliver informeret, når nye hold startes op.

Om haglskydeprøvetræning i GreveJagt 
Før du skal til haglskydeprøve, kan du med fordel tilmelde dig vores specialtræning som vi afholder på mandage fra kl. 17.00 og frem til ca. 21.00. Du vil blive undervist af uddannede instruktører og alle er velkommen uanset om du er medlem af GreveJagt eller ej.

Hvis du skal op til Jagtprøven, kan du godt deltage i haglskydeprøvetræningen, men du skal bemærke at denne træningen alene er skydetræning - altså ikke afstandsbedømmelse m.v.

Al undervisning/træning sker under kyndig vejledning af vores uddannede instruktører og du skal som nævnt tilmelde dig via hjemmesiden Prisen for en 25-duers serie er 100 kr. for medlemmer og 150 kr. for ikke-medlemmer - Husk, at patroner skal købes i foreningen, hvor du kan naturligvis kan betale enten kontant, med Dankort eller via mobilen.

Tilmeld dig vores Nyhedsbrev og få automatisk besked, når der er nyheder/information.


VIGTIGT: Kontingentbetaling...

Spærring af skydekort
For de medlemmer som har skydekort og som IKKE har betalt deres kontingent rettidigt, er konsekvensen den, at skydekortet nu bliver spærret uden yderligere varsel. Skydekortet vil først være brugbart igen efter betaling af det udestående kontingent for 2017.

Sletning af medlemsskab
Pr. ultimo juni måned vil eventuelle restanter blive slettet fra såvel vores Greve Flugtskydnings Forening som Danmarks Jægerforbunds kartoteker. 

Bestyrelsen


Riffelbanen er åben hver anden lørdag - nye lavere priser!

Der afholdes skydning med riffel hver anden lørdag på skydebanen i Taastrup, Snubbekorsvej 24a fra kl. 12.00 til 16.00 og alle er velkommen.

Pris for skydning er 20 kr. for medlemmer og 50 kr. for gæster - husk at medbringe din våbentilladelse.

Der kan skydes på både 100m og 200m og eventuel mærkeskydning kan aftales med banevagten.


"Grevinderne", Greve Gun Girls - kun for piger!  

Åben invitation til skydetræning og hyggeligt samvær i Greve Jagtforening. Eneste betingelse er, at du ikke mand!

GREVINDERNE er, som navnet antyder, KUN for tøser og damer af finere karakter.

I vinter halvåret (september til april) er der træningsaktivitet hver torsdag fra 18.00 - 21.00, altså efter "lukketid" og hvor skydebanen er 100% allokeret til Grevinderne. I sommer halvåret skydes i foreningens almindelige åbningstider og træning aftales derfor fra gang til gang.

På længere sigt og såfremt der er interesse for det, skal der skabes mulighed for, at stille op med pigehold til konkurrencer indenfor trap- og jagtskydning, ture til andre flugtskydningsbaner samt fællesjagter for Grevinderne. 

Alle er velkommen og med udgangspunkt i, at træningen og samværet skal være sjovt og hyggeligt kan alle deltage og det uanset om man er nyjæger eller mere erfaren indenfor flugtskydning og jagt.

Se mere under aktiviteter og ring til Søs Haynes såfremt du har spørgsmål.
GREVINDERNE


Skydebanen er åben tre dage ugentligt - også i regnvejr

Jagt- og Nordisk Trap-banen er i drift og åben for skydning tirs-, tors- og lørdage. Se vores åbningstider i menuen til venstre - JagtSporting implementeres i løbet af efterår/vinter.

Alle standpladser er overdækkede 
Slut med vådt hår og kolde fødder - samtlige standpladser er overdækkede og med god plads til både dig og dine kammerater.

Husk, at du med fordel købe patroner i foreningen.    

 Home    Sitemap  Foretrukne
Greve Jagtforening - Et godt sted at være...