#overskrift#
 
Åbningstider - efterår/vinter     
Tirsdage    15.00-19.00    
Torsdage   10.00-18.00    
Lørdage      09.00-16.00    
Søndage    (annonceres)    
Næste arbejdsdag    
Annonceres senere    
Spiseaften    
Mandag  3/10 kl. 18.30    

 

Spar Nord Bank   
Reg. nr. 9077
Konto. nr. 458 71 548 76 


 
 

JUNIOR/UNGDOM: GRATIS jagttegn i Greve Ungdomsskole - kursusstart onsdag den 21. september

Er du mellem 15 og 20 år og har lyst til at tage JAGTTEGN, så meld dig til kursus på Greve Ungdomsskole. Kurset starter onsdag den 21. september kl. 18.00 - 20.30 og sker igen i år i et samarbejde mellem Greve Ungdomsskole og Greve Jagtforening.

Det er et krav, at du er bosiddende i Greve Kommune - Kurset er gratis, men der skal beregnes udgifter til prøvegebyrer, patroner m.m. i forbindelse med træning til jagt- og haglskydeprøven, som sker i april måned 2017.

Du skal tilmelde dig via UNGDOMSSKOLEN og har du spørgsmål så ring til jagttegnslærer Henrik Grejsen på mobil 20 90 70 74.
Nyjægerudvalget

Skydebanen er åben - også når det regner

Alle discipliner på jagtbanen er åben for skydning og vi er ved at lægge sidste hånd på vores Nordisk Trap stand og forventer at kunne åbne for denne i løbet af måneden. JagtSporting implementeres i oktober måned.

Alle standpladser er overdækkede 
Slut med vådt hår og kolde fødder - samtlige standpladser er overdækkede og med god plads til både dig og dine kammerater. Åbningstider fremgår af opslaget til venstre på siden. Husk, at du med fordel købe patroner i foreningen.    

Foreningsaften i oktober - stegt flæsk med nye danske kartofler og persillesovs

Kom til foreningsaften mandag den 3. oktober, hvor Klaus disker op med masser af sprødt flæsk og nye dejlige danske kartofler.

Tilmeld dig via hjemmesiden eller skriv dig på listen i klubhuset
Aktivitetsudvalget

Andejagt, søndag den 18. september - alle pladser er besat

Søndag morgen den 18. september, afholdes foreningsjagt i Herringløse. Vi har 14 pladser til rådighed, så det er om at være på stikkerne, hvis du skal have sikret dig en plads. Jægere som ved sidste andejagt (3. september) var på venteliste, er blevet opprioriteret til denne jagt. 

Alle Nyjægere og jægere er velkomne
Har du været med i Herringløse før, så kender du melodien - er du Nyjæger, så er her en enestående mulighed for, at komme på jagt sammen med andre Greve-jægere på en hyggelig og uformel måde. Uanset hvad, har du hund, så skal den naturligvis også med.

Apportører deltager GRATIS
Trænger du og hunden til lidt tune-up for sæsonen for alvor går i gang, så mød op og hjælp os med, at samle vildtet op - Økonomien er nem: Nul bøsse, nul betaling...

Læs mer og tilmeld dig under aktiviteter/foreningjagt 

Nyjægerudvalget

 

Mandagstræning til haglskydeprøven er slut for i år

Mandag den 5. september var sidste omgang haglskydeprøvetræning for i år.

Skal du til prøve senere i efteråret, er du meget velkommen til at træne på skydebanen - du finder vores åbningstider her på siden.

Vi starter haglskydeprøvetræning igen til foråret  - følg med på hjemmesiden eller tilmeld dig vores nyhedsbrev. 
Nyjægerudvalget

 Home    Sitemap  Foretrukne
Greve Jagtforening - Et godt sted at være...