#overskrift#
 
Åbningstider - april 2017     
Klubhus og flugtskydningsbane    
Tirsdage          kl. 15.00-21.00    
Torsdage         kl. 10.00-18.00    
- Grevinderne kl. 18.00-20.00    
Lørdage           kl.   9.00-16.00    
Søndage         (annonceres)    
Elevtræning - jagtprøve    
Mandage          kl.  9.00-21.00    
Tirsdage           kl.  9.00-15.00    
Riffelbane - Taastrup    
1. + 3. lørdag   kl. 12.00-16.00    
Hundetræning    
Onsdage          kl.  18.30-19.30     
Næste spiseaften    
Fredag 28 april, kl. 18.00    

 

Spar Nord Bank   
Reg. nr. 9077
Konto. nr. 458 71 548 76 


 

Ledig plads for sponsorer 


Safari jagtskole i Sydafrika

Er du nyjæger og/eller kunne du tænke dig, at komme på jagt i Sydafrika for første gang, så kom til informationsmøde tirsdag den 25. april kl. 18.00 i foreningen. Mayogi Hunting School fortæller her om mulighederne for nogle spændende oplevelser og jagt på Mayogi Safari i det sydøstlige hjørne af Sydafrika. Der er plads til 16 deltagere, som alle følger med Helle og Jan Falch hele vejen fra Kastrup lufthavn og til farmen i Sydafrika og som tager godt om Jer under hele opholdet.

Husk tilmelding...
Vi byder på et stykke smørrebrød og en øl eller vand, så derfor er tilmelding nødvendig - du kan tilmelde dig via hjemmesiden.


Informationsaften om foreningens reguleringsjagter i 2017

Kom til informationsaften tirsdag den 25. april kl. 19.30, om foreningens reguleringsjagter i den kommende sæson.

Andreas Hedemann, der i år er ansvarlig for gennemførelse af vores reguleringsjagter, holder et lille foredrag med information om hvad, hvornår og hvordan, vi i år vil afholder reguleringsjagter i Greve kommune.

Alle er velkommen og det kræver ikke tilmelding. 


Tilmeld dig haglskydeprøvetræning - alle er velkommen

Hvis du skal til haglskydeprøve før sommerferien, så kan du tilmelde dig vores specialtræning på alle mandage fra 8. maj og frem til udgangen af juni måned. Du vil blive undervist af uddannede instruktører og alle er velkommen uanset om du er medlem af GreveJagt eller ej.

Undervisningen foregår mandage fra kl. 17.00 til ca. 21.00 og tilmelding er et MUST.

Hvis du skal op til Jagtprøven, skal du bemærke at træningen alene er skydetræning - altså ikke afstandsbedømmelse m.v.

Al undervisning/træning sker under kyndig vejledning af vores uddannede instruktører og du skal som nævnt tilmelde dig via hjemmesiden Prisen for en 25-duers serie er 75 kr. for medlemmer og 100 kr. for ikke-medlemmer - Husk, at patroner skal købes i foreningen, hvor du kan naturligvis kan betale enten kontant, med Dankort eller via mobilen.

Tilmeld dig vores Nyhedsbrev og få automatisk besked, når der er nyheder/information.


Kvalifikationsstævner - Nordisk Trap - lørdag den 22. april

BEMÆRK: På grund af Nordisk Trap kval-stævne er trapstanden lukket for hele lørdagen den 22. april.


Nu starter apporteringstræningen

Onsdag den 12. april kl. 18.30 starter vi forårets apporteringstræning for både unghunde og øvede hunde. Kurset løber over 8 onsdage med afsluttende approteringsprøve i begyndelsen af medio måned. Du kan læse mere under fanebladet "aktiviteter/hundetræning"  og her kan du også tilmelde dig - vel mødt.

Hundeudvalget


VIGTIGT: Kontingentbetaling...

I disse dage udsender vi kontingentopkrævninger til de medlemmer som ikke allerede har fået opkrævning fra Danmarks Jægerforbund. Rettidig frist for betaling er 14 dage.

Såfremt du ikke har modtaget opkrævning fra hverken os eller Danmarks Jægerforbund, bedes du rette henvendelse til vores kasserer på mail: kasserer@grevejagt.dk.

Spærring af skydekort
For medlemmer som har skydekort og som IKKE har betalt deres kontingent senest den 25. april, vil konsekvensen være, at skydekortet bliver spærret og først vil være brugbart igen efter betaling af kontingent for 2017.

Deltagelse ved generalforsamling 2017
Medlemmer der er i kontingentrestance vil ikke få adgang til vores generalforsamling den 28. april. Status for medlemsskab vil blive kontrolleret ved indgangen.

Sletning af medlemsskab
Pr. medio maj vil samtlige restanter blive slettet fra såvel vores som Danmarks Jægerforbunds kartoteker.

Fra og med den 25. april vil der i klubhuset være en opdateret medlemsliste til gennemsyn.

Bestyrelsen


Dressurprøve søndag den 9. april

Søndag den 9. april afholder vi dressurprøve for ung- og øvede hunde på græsarealerne nord for skydebanen og glæder os til, at se alle deltagere med hunde.

Vi starter dagen kl. 9.00 i klubhuset, hvor vi byder på friske rundstykker og kaffe og prøverne starter kl. 10.00 og forventes afsluttet ved 12-tiden.

Tilmelding og deltagelse er gratis og den bedste hund i hver gruppe tildeles Greve Jagtforenings vandrepokal for henholdsvis unghunde og øvede hunde.

Vel mødt til alle.


Indkaldelse til ordinær generalforsamling 2017

Indkaldelse til Generalforsamling i Greve Jagtforening

Hermed indkaldes jf. vedtægternes §8 til ordinær generalforsamling i Greve Jagtforening til afholdelse i klubhuset, Kappelevvej 37, Greve, fredag den 28. april 2017 kl. 19.30. Dagsorden jf. vedtægterne. Eventuelle forslag som ønskes behandlet på generalforsamlingen skal være formanden i hænde senest den 1. april.
Forud for afholdelse af generalforsamlingen byder køkkenet traditionen tro på gule ærter med flæsk og pølse - det er kl. 18.00. Tilmelding til de gule ærter er nødvendig, så skriv dig på listen i klubhuset eller tilmeld dig via hjemmesiden.
Bestyrelsen

 


Ændrede åbningstider i Påsken

Vær opmærksom på, at vi i forbindelse med Påsken ændrer åbningstiden Skærtorsdag således, at forening og skydebane er åben fra kl. 9.00 til 16.00 - altså ikke til kl. 18.00 som vanligt.

Ellers ingen ændringer - God Påske til alle.


Kvalifikationsstævner - Nordisk Trap

Fra februar til første lørdag i november måned afholdes der aperiodisk Nordisk Trapstævner i foreningen, hvorfor trapbanen disse dage er reserveret til stævneaktiviteter.

Du kan se de præcise datoer i kalenderen under "aktiviteter".


Riffelbanen er åben hver anden lørdag - nye lavere priser!

Der afholdes skydning med riffel hver anden lørdag på skydebanen i Taastrup, Snubbekorsvej 24a fra kl. 12.00 til 16.00 og alle er velkommen.

Pris for skydning er 20 kr. for medlemmer og 50 kr. for gæster - husk at medbringe din våbentilladelse.

Der kan skydes på både 100m og 200m og eventuel mærkeskydning kan aftales med banevagten.

Næste åbningsdag er lørdag den 4. februar.


"Grevinderne", Greve Gun Girls - et nyt initiativ og kun for piger!  

En gruppe af vores kvindelige medlemmer mødes hver torsdag i foreningen til skydetræning og hyggeligt samvær.

GREVINDERNE er, som navnet antyder, KUN for tøser og damer af finere karakter.

Ideen går på den korte bane ud på, at etablere træningsaktivitet hver torsdag fra 18.00 - 21.00, altså efter "lukketid" og hvor skydebanen er 100% allokeret til Grevinderne. På længere sigt og såfremt der er interesse for det, skal der skabes mulighed for, at stille op med pigehold til konkurrencer indenfor trap- og jagtskydning, ture til andre flugtskydningsbaner samt fællesjagter for Grevinderne. 

Alle er velkommen og med udgangspunkt i, at træningen og samværet skal være sjovt og hyggeligt kan alle deltage og det uanset om man er nyjæger eller mere erfaren indenfor flugtskydning og jagt.

Se mere under aktiviteter og ring til Søs Haynes såfremt du har spørgsmål.
GREVINDERNE


Skydebanen er åben tre dage ugentligt - også i regnvejr

Jagt- og Nordisk Trap-banen er i drift og åben for skydning tirs-, tors- og lørdage. Se vores åbningstider i menuen til venstre - JagtSporting implementeres i løbet af efterår/vinter.

Alle standpladser er overdækkede 
Slut med vådt hår og kolde fødder - samtlige standpladser er overdækkede og med god plads til både dig og dine kammerater.

Husk, at du med fordel købe patroner i foreningen.    

 Home    Sitemap  Foretrukne
Greve Jagtforening - Et godt sted at være...