#overskrift#
 
Åbningstider     
Næste arbejdsdag,    
Haglskydeprøvetræning    
Mandag  5/9 fra kl. 16.00    

 

Spar Nord Bank   
Reg. nr. 9077
Konto. nr. 458 71 548 76 


 
 

Andejagten overbooket på rekordtid

Det tog mindre end tre timer at få besat samtlige 14 pladser til vores første foreningsjagt i Herringløse - velkommen til alle, både nyjægere og Jer lidt mere erfarne.

Venteliste
Vi modtog i går i mere end 20 tilmeldinger og har derfor været nødt til, at til registrere efter tidspunkt for tilmelding. Det betyder, at der pt. er flere jægere på venteliste og som kun vil kunne deltage i tilfælde af afbud. Skulle der ikke komme afbud til jagten den 3. september, vil personer på ventelisten blive prioriteret på den næste foreningsjagt i Herringløse. Eventuelle indbetalte beløb vil nturligvis blive tilbagebetalt. 

Har du spørgsmål til jagten, så ring til Michael Thaarup på 30 22 84 00

Andejagt - kom til premiere for kun 350 kr.

Løndag morgen den 3. september, afholder vi årets første foreningsjagt i Herringløse. Vi har 14 pladser til rådighed, så det er om at være på stikkerne, hvis du skal have sikret dig en plads.

Alle Nyjægere og jægere er velkomne
Har du været med i Herringløse før, så kender du melodien - er du Nyjæger, så er her en enestående mulighed for, at komme på jagt sammen med andre Greve-jægere på en hyggelig og uformel måde. Uanset hvad, har du hund, så skal den naturligvis også med.

Apportører deltager GRATIS
Trænger du og hunden til lidt tune-up for sæsonen for alvor går i gang, så mød op og hjælp os med, at samle vildtet op - Økonomien er nem: Nul bøsse, nul betaling...

Læs mer og tilmeld dig under aktiviteter/foreningjagt 

Nyjægerudvalget

 

Bestod du Haglskydeprøven? Hvis ikke, så kom til haglskydeprøvetræning i august

Søndag den 7. august afholdt vi Haglskydeprøve for mere en 100 nyjægere - beståelsesprocenten var på 56%. Tillykke til alle Jer der bestod og til Jer der skal op til ny prøve, byder vi velkommen til en ny runde haglskydeprøvetræning over de næste fire mandage frem til og med mandag den 5. september.

Al undervisning/træning sker under kyndig vejledning af vores uddannede instruktører. Tilmelding skal ske via hjemmesiden og prisen pr. gang er 75 kr. for medlemmer og 100 kr. for ikke-medlemmer - patroner købes i foreningen, hvor du kan betale kontant, med Dankort og MobilePay

Tilmeld dig vores Nyhedsbrev og få automatisk besked, når der er nyheder/information.
Nyjægerudvalget

 

Kombineret arbejdsdag og vildtmenu

Vi giver den gas igen lørdag den 13. august og starter med morgenkaffe kl. 9.00 - mange forskellige opgaver venter og vi har brug for din hjælp.

Vi slutter dagen af med en hyggelig middag for alle hjælpere, hvor der serveres op med vildt & vin ad libitum - hvis du vil spise med om aftenen, så tilmeld dig gerne ved, at klikke på billedet eller overskriften. Du kan også ringe til Søs på telefon 60 69 03 77 og hør nærmere.

Bestyrelsen

 Home    Sitemap  Foretrukne
Greve Jagtforening - Et godt sted at være...