Jagttegn
 


 
 
 

 

Tag dit jagttegn i Greve Jagtforening

Skal du have jagttegn?
Skulle du også have lyst til at tage jagttegn, så tilmeld dig et af vores jagttegnshold via nedenstående formular.

Vi har i år to hold. Førstehold starter torsdag den 5. januar 2017 og andet hold mandag den 9. januar - undervisningen begynder kl. 19.00 og slutter ca. kl. 21.30.

Hvis du har spørgsmål om undervisning og prøveafholdelse m.m., så send os en mail på jagttegn@grevejagt.dk.

Prisen for at deltage i vores jagttegnskurser er 2.700 kr.. Undervisningen strækker sig over ca. 3 måneder og omfatter både teoretisk og praktisk undervisning, samt gennemgang af et obligatorisk våbenkursus og skydeundervisning. Prisen er ekskl. bøger, patroner og duer

Mandagshold specielt for ordblinde og/eller elever med læsevanskeligheder
Er du ordblind, eller bare har lidt svært ved, at skulle læse teoretisk stof, så kan du med fordel tilmelde dig mandagsholdet. Jagttegnslærer Susanne Frederiksen er erfaren indenfor undervisning overfor netop denne gruppe elever og det med stor succes. Vi tilser at holdet har den rette størrelse, så udbyttet bliver bedst muligt for alle elever.

Torsdagshold med to undervisere/instruktører
På vores torsdagshold vil du blive undervist af to undervisere fra Jægerskolen.dk, som nu er en del af Greve Jagtforening, med jagttegnslærer Henrik Grejsen som kursusleder og Thomas Røslau som instruktør med ekspertise indenfor våben og skydeteknik. Vi forventer op til 20 elever på torsdagsholdet, hvorfor dette er forstærket med to undervisere.

Jagtprøve/Haglskydeprøve - vi tager hånd om dig hel vejen
Elever på begge hold vil (valgfrit) efter bestået Jagtprøve blive sluset ind i vores Haglskydeprøveprogram, hvor vores team af uddannede skydeinstruktører tilser, at du bliver bedst muligt rustet til Haglskydeprøven. Med andre ord, så "slipper" vi dig først når du har bestået begge prøver.   

Tilmelding til jagttegnsundervisning

Udfyld nedenstående formular for tilmelding - Herefter modtager du mail fra os med yderligere information om kursusstart etc.

 

 Home    Sitemap  Foretrukne
Greve Jagtforening - Et godt sted at være...