Jagttegn
 

 


 
 
 

 

Tag dit jagttegn i Greve Jagtforening

Skal du også have jagttegn?
Skulle du have lyst til at tage jagttegn, så tilmeld dig et af vores jagttegnshold via nedenstående formular.

Vi starter undervisning onsdag den 6. januar kl. 19.00.

Hvis du har spørgsmål om undervisning og prøveafholdelse m.m., så er du altid velkommen til, at sende dine spørgsmål på mail til os - klik på fotoet til venstre med link til mailadresse.

Vi glæder os til at dele jagten med dig... 

Et år gratis medlemsskab af Greve Jagtforening
Som elev på vores jagttegnskurser får du automatisk et års gratis medlemsskab af Greve Jagtforening og du er dermed også en del af Danmarks Jægerforbund. Du vil hver måned modtage bladet Jæger og opnår alle medlemsfordele i både greve Jagtforening og i Danmarks Jægerforbund - velkommen til GreveJagt, et godt sted at være...

Jagttegn på VIP kurser - april til december måned
Hvis du ikke har mulighed for, at deltage på vores faste jagttegnshold i januar/marts, så kan vi tilbyde dig et VIP kursus. VIP kurser gennemføres løbende og tilrettes helt efter dine ønsker. Du skal forvente, at prisen er noget højere end vores skemalagte kurser.

VIP kurser gennemføres typisk over kortere tid og med færre deltagere - Få mere information om VIP-kurser ved, at sende mail til jagttegn@grevejagt.dk

Jagttegnshold - januar til marts måned
Prisen for at deltage på vores skemalagte jagttegnskurser er 3.500 kr.. Undervisningen strækker sig over ca. 3 måneder og omfatter både teoretisk og praktisk undervisning, samt gennemgang af et obligatorisk våbenkursus og skydeundervisning. Prisen er ekskl. bøger, patroner og duer. 

Jagttegnshold med dygtige og kompetente undervisere/instruktører
På vores jagttegnshold bliver du undervist af dygtige instruktører fra Jægerskolen.dk som vi har samarbejdet med igennem flere år og som har en både dyb og bred erfaring indenfor jagt og undervisning. Der deltager typisk op til 20 elever på hvert hold.

Jagtprøve/Haglskydeprøve - vi tager hånd om dig hel vejen
Alle elever tilbydes, efter afslutning af den teoretiske undervisning, praktisk undervisning med henblik på beståelse af Jagtprøven. Efter bestået Jagtprøve tilbyder vi dig, at du kan deltage i Haglskydeprøvetræning, hvor vores team af skydeinstruktører underviser dig i skydeteknik, så du bliver godt rustet op mod Haglskydeprøven. Med andre ord, så "slipper" vi dig først når du har bestået begge prøver.

Tilmeld dig allerede nu til jagttegnsundervisning
Klik på foto nedenfor og tilmeld dig med det samme.

Når vi har modtaget din tilmelding vil du blive kontaktet af vores jagttegnslærere med yderligere informationer vedr. kurset.

Hvis du har spørgsmål vedr. jagttegn, så send en mail til jagttegn@grevejagt.dk 

 Home    Sitemap  Foretrukne
Greve Jagtforening - Et godt sted at være...