Jagttegn
  
 
 

 

Tag dit jagttegn i Greve Jagtforening

Skal du også have jagttegn?
Skulle du have lyst til at tage jagttegn, så tilmeld dig et af vores jagttegnshold via nedenstående formular.

Vi starter undervisning på hold-1 onsdag den 2. januar 2019, og mandag den 7. starter hold-2. Begge dage starter vi kl. 19.00.

Hvis du har spørgsmål om undervisning og prøveafholdelse m.m., så er du altid velkommen til, at sende dine spørgsmål på mail til os - klik på fotoet til venstre med link til mailadresse.

Vi glæder os til at dele jagten med dig... 

Prisen for at deltage i vores jagttegnskurser er 2.700 kr.. Undervisningen strækker sig over ca. 3 måneder og omfatter både teoretisk og praktisk undervisning, samt gennemgang af et obligatorisk våbenkursus og skydeundervisning. Prisen er ekskl. bøger, patroner og duer. Du kan tilmelde dig undevisning enten mandage eller onsdage. 

Jagttegnshold med to top-kompetente undervisere/instruktører
På vores jagttegnshold bliver du undervist af undervisere fra Jægerskolen.dk, som vi samarbejder med. Jagttegnslærer Jan Falch er kursusleder og underviser sammen Henrik Vestergård på vores mandagshold. Vores onsdagshold består af jagttegnslærer Henrik Grejsen, der kursusleder og Thomas Røslau. Der vil typisk deltag 20-25 elever på holdet.

Jagtprøve/Haglskydeprøve - vi tager hånd om dig hel vejen
Alle elever vil efter bestået Jagtprøve blive sluset ind i vores Haglskydeprøveprogram, hvor vores team af uddannede skydeinstruktører tilser, at du bliver bedst muligt rustet til Haglskydeprøven. Med andre ord, så "slipper" vi dig først når du har bestået begge prøver.

Tilmeld jer flere og spar 200 kr. på undervisningsgebyret
Tag en eller flere af dine kammerater med - så sparer i hver 200 kr. på undervisninggebyret. Når du tilmelder dig via formularen nedenfor skal du blot huske, at skrive navnet på den du tilmelder dig sammen med i feltet "Tilmeldt sammen med". Erfaringsmæssigt ved vi, at jo flere I er der deltager i undervisningen jo sjovere og nemmere er det, at tage jagttegn...  

Tilmeld dig allerede nu til jagttegnsundervisning
Efter at du har indsendt formularen nedenfor, vil du i løbet af et par dage modtager du mail fra os med yderligere information om kursusstart, hvilken lærebog du skal købe etc.

 

 Home    Sitemap  Foretrukne
Greve Jagtforening - Et godt sted at være...