Haglskydeprøve
 

 


 
 
 

 

Skydetræning for jagttegnselever, nyjægere, jægere og skytter

Vi har et korps af kompetente og uddannede instruktører som du kan trække på i forbindelse med træning året igennem uanset om du er jæger, skytte eller jagttegnselev/nyjæger, så hjælper vi med at finde en løsning. Vær opmærksom på, at jagt- og haglskydeprøvetræning primært foregår forår, sommer og efterårsperioden.

Alle er velkommen, så kontakt os gerne for yderligere information.


85% består haglskydeprøven efter kursus med fokuseret træning

Undervisningen sker i relativt små hold med 4-5 personer, på seks mandage i maj og juni måned fra kl. 16.30 og frem til ca. kl. 21.00. Der undervises i alt seks gange og første undervisningsdag er onsdag den 19. maj.  

Der tages udgangspunkt i både i teoretisk og praktisk skydeteknik samt, i hvilke sikkerheds- og betjeningsregler der skal overholdes i forbindelse med prøveaflæggelsen.

Du skal forvente at skyde i omegnen af 50-75 skud pr. aften, hvor der også vil blive trænet i afgivelse af dobbeltskud.

Sandsynligheden for at bestå haglskydeprøven øges markant ved fokuseret træning. Det kan mere end 85% af kursisterne fra sidste års hold tale med om.

Priser og betaling
Pris for et modul bestående af seks træningsaftener er 3.000 kr. og er inkl. 250 stk. patroner og 250 stk. lerduer.

Du får udleveret et skydekort med 250 stk. lerduer ved opstart og som du skal anvende i forbindelse med undervisningen. Hvis du løber tør for lerduer kan du naturligvis "tanke" op løbende. Skydekortet skal returneres efter afslutning på kurset og eventuelle overskydende lerduer refunderes/tilbagebetale ikke. Vær opmærksom på, at skydekortet IKKE kan anvendes ved selvtræning på foreningens almindelige åbningsdage.

Hvis du er jagttegns/haglskydeprøveaspirant og ikke allerede er medlem af Greve Jagtforening, så kan du med fordel melde dig ind som kursist. Medlemsskabet er gratis resten af året og når du er meldt ind kan du købe dit eget personlige skydekort som kan anvendes til selv-træning. Dette skydekort kan ikke anvendes på træningsaftener.

Hvis du ikke har fået købt dit eget gevær endnu, kan du godt leje et af foreningen. Det koster 100 kr. pr. gang, men du skal være opmærksom på, at det absolut er en dårlig ide at træne med et lånt gevær. Køb dit eget på vores "Køb & Salg" side eller kig forbi Aktiv Fritid i Køge og køb en bedre brugt Browning eller Beretta - så går du ikke helt galt i byen.  

Hvis du vil vide mere, så ring til Thomas Røslau på mobil 27 77 94 93 eller Henrik Grejsen på mobil 20 90 70 94. Du kan også udfylde nedenstående formular og så giver vi dig besked, når næste kursus nærmer sig.

 


Haglskydeprøver i Greve Jagtforening

I lighed med tidligere år forventer vi at afholder mindst to haglskydeprøver for Naturstyrelsen foreninge. Der vil blive informeret når datoerne kendes.
 

Har du fået skudt dine 2.000 skud?

Faktum er, at alt for mange overvurderer egne evner, hvorfor dumpeprocenten igennem mange år har ligge stabilt på 50%. Det svarer til, at mere end 3.000 nyjægere dumper hvert eneste år! 

Ved prøverne i Greve Jagtforening er dumpeprocenten noget lavere end landsgennemsnittet og årsagen hertil er, at mange af vores lokale jagttegnselever deltager i organiseret og målrettet træning med deres jagttegnslærere. I tillæg er det helt almindeligt, at der i gennemsnit skydes mellem 1.500 og 2.000 skud før man tilmelder sig haglskydeprøven.

 Home    Sitemap  Foretrukne
Greve Jagtforening - Et godt sted at være...