Aktiviteter
 

Tag på jagt med GJ

Fællesjagt - et tilbud til både jægere og nyjægere

I GreveJagt tilbydes op til flere jagter hvert år og alle medlemmer er velkommen til at deltage uanset erfaring. Vi bestræber os på, at de tilbudte jagter er et godt tilbud specielt til NYJÆGERE, som herigennem, på en nem og billig måde, kan komme på med på jagt. Der er altid erfarne jægere med på jagterne og de deler gerne deres erfaringer med de nye jægere.   

Det er naturligvis et krav, at du er medlem af foreningen og har betalt dit kontingent. Du skal ligeledes være i besiddelse af et gyldigt jagttegn. HUSK at medbringe dit jagttegn, da det vil blive kontrolleret - Har du glemt dit jagttegn, får du desværre ikke lov til at deltage og dit tilmeldingsgebyr vil IKKE blive tilbagebetalt.

Bemærk, at alle priser er vejlendende og vil kunne ændres uden varsel.
 

Tilbud sæson 2018-2019

Reguleringsjagt i Greve
Vi har igennem flere år haft aftale med Greve Kommune om reguleringsjagt på mange af kommunens grønne arealer i både foråret og efteråret.

I foråret er reguleringsjagt typisk koncentreret omkring regulering af rågeunger i april/maj måned.

Om efteråret reguleres sortfugle, duer og sølvmåger. Enkelte arter reguleres udenfor jagttiden, men for det meste sker reguleringen i fuglenes jagttid.

Læs mere og se planlagte datoer for reguleringsjagter under fanebladet "Reguleringsjagt".

Jagt på duer, hare/fugle, dåvildt og vildtsvin med falchjagt.dk
Jan Falch fra falchjagt.dk har samlet en palette af muligheder, så du kan for rimelige penge kan deltage på alsidige og spændende jagter. Såfremt du er interesseret i at deltage i en eller flere jagter bedes du udfylde nedenstående formular, hvorefter du vil blive kontaktet. Der vil blive forsøgt gennemført flere af hver af jagterne i det omfang, at der er interesse og tilslutning. Al transport til/fra de nævnte jagter sker for egen regning. 

Trækjagt og regulering af duer - 200 kr.
Fra 15. september til udgangen af januar måned kan du deltage i regulering og jagt på ringduer. Jagterne arrangeres aperiodisk og finder sted i Taastrup. Prisen er til at overse - kun 200 kr. Der skydes fra skjul, både med og uden anvendelse af lokkeduer.

Hare- og fuglejagt på gods ved Rødby - 1.050 kr.
Prøv en traditionel dansk jagt på mark, hegn og remisser på gods ved Rødby. Blandet jagt, hvor der kan skydes til alt jagtbart fuglevildt samt hare. Prisen er inklusive morgenmad og frokost.

Pt. er der planlagt hare-/fuglejagt den 6. oktober.

Dåvildt - driv- og anstandsjagt på Lolland - fri afskydning for 3.500 kr..
Hvis hårvildtet skal være større en en hare, så prøv driv- og anstandsjagt på dåvildt på gods ved Rødby. Der er fri afskydning af då og kalv samt et styk spidshjort. Prisen på 3.500 kr. er inklusive forplejning hele dagen.

Jagtdage på dåvildt er planlagt til 4. og 24. november, 8. december og 13. januar.

3-dages jagt på vildtsvin - fri afskydning for 3.000 kr..
Jagten afvikles på et stort skovrevir ved Berlin i Tyskland og i prisen er inkluderet fri kost og logi i tre dage samt fri afskydning af vildtsvin. Afgang fra Danmark torsdag og hjemkomst søndag. Inklusive i prisen er også, at alt kød tilfalder jægeren - trikinprøve afregnes særskilt pr. nedlagt stykke vildt. I tillæg til prisen skal regnes ca. 50 eur til tysk jagttegn og forsikring. Der vil blive arrangeret ture løbende fra og med november måned. P.t. er planlagt jagt den 22.-25. november samt 20.-23. december. 
 

Mayogi Safaris - jagt i Sydafrika

Jagtoplevelser under varme himmelstrøg
Er jagt i Sydafrika drømmen, så book en tur til Mayogi Safaris hos falchjagt.dk som vi samarbejder med omkring jagt i sydafrika.

Mayogi farmen er beliggende en lille times kørsel fra Port Elizabeth i Eastern Cape i hjertet af Valley Bushveld som er kendt for sit varierede terræn og ikke mindst mange forskellige vildtarter, der gør området til et af de mest populære jagtområder i Sydafrika. Mayogi Safaris har være familieejet gennem generationer og drives i dag af brødrene Arno og Dirk Dorfling. 

På Mayogi er der mulighed for indkvartering enten på Mayogi Lodge eller i Mayogi Bush Camp alt afhængig af antal deltagere og hvilken type jagt og indkvartering man ønsker.

Lodgen er et typisk Colonial farm house med 8 store dobbeltværelser, trofærum og bar samt store verandaer og have med lille swimming pool. På lodgen indkvarteres typisk trofæjægere. 

Mayogi Bush Camp ligger ca. 20 minutters kørsel fra logden og er beliggende direkte i bushen mellem bjergene. Indkvartering i Bush Camp'en sker i 10 cabins/hytter med eget bad/toilet og thekøkken. Forplejning og samlingspunkt er det hyggelige fælleshus, hvor der er bar, bålsted m.m. I buch campen indkvarteres typisk deltagere på Mayogi Hunting School.

Mayogi Hunting School 
Hvis du skal på afrikansk jagt for første gang, så kan du med fordel tilmelde dig en af de to årlige ture med Mayogi Hunting School. Turene arrangeres i marts/april samt oktober/november og som nyjæger eller førstegangsjæger i Afrika introduceres til safarijagt på en ordentlig og grundig måde med danske guider og uddannede PH'er omkring dig under hele turen. Der er hver dag indlagt foredrag omhandlende jagt og natur i Sydafrika.  

Se og læs mere under fanebladet "Safari Mayogi Safariskole" 

Udfyld formularen og få flere oplysninger

 

 

 Home    Sitemap  Foretrukne
Greve Jagtforening - Et godt sted at være...