Event skydning
  
 
 

 

Prøv lerdueskydning og få en sjov oplevelse på skydebanen...

Introduktion til lerdueskydning eller blot på udkig efter et sjovt og anderledes arrangement til fødselsdagen eller polterabend?

Lerdueskydning er for Jer som har lyst til et par spændende og sjove timer, naturligvis under kyndig vejledning af vores erfarne og dygtige instruktører. Arrangementet består af skydning til lerduer på vores skydebaneanlæg og prisen inkluderer lerduer, patroner, ørepropper, lån af våben samt vejledning af instruktør.

Deltagerantallet kan være fra 1 til ca. 25 personer og vi beregner typisk 60-90 minutter for grupper på 5-6 personer. Hvis I er flere deltagere bliver I opdelt i grupper af 5-6 personer.

Vi tilbyder eventskydning i foreningens almindelige åbningstid på tirs-, tors- og lørdage og booking skal ske via hjemmesiden. Såfremt I er et lidt større selskab er der mulighed for alternative dage/tidspunkter og I skal i så fald sende os en mail med Jeres ønsker. 

Mad og drikkevarer kan købes i vores klubhus og foreningens generelle sikkerhedsregler skal overholdes - det er ikke tilladt at nyde alkohol eller være beruset under skydningen.

Alle standpladser er overdækkede, så uanset vejret bliver arrangementet altid en succes.

Pris for 25 duers serie: 400 kr./person
Pris for 50 duers serie: 800 kr./person
Medaljersæt, 3 stk.: 300 kr.

Reservation og betaling
Ved at klikke på fotoet nedenfor eller i sidemenuen får du adgang til vores bookingkalender, hvor du kan se ledige datoer og tidspunkter. Booking skal ske senest 5 dage før skydningen, for at vi kan nå at booke instruktører.

Når du booker skal du betale et depositum på 500 kr. som fratrækkes ved den endelige afregning. Indbetalt depositum tilbagebetales KUN såfremt du afmelder din reservation senest 7 dage før det planlagte arrangement. Ombooking af bestilt event kan ske uden tab af depositum senest 5 dage før planlagt arrangement.

Reservation skal ske via vores BOOKINGKALENDER 

Spørgsmål til Eventskydning
Hvis du har spørgsmål eller ønsker yderligere information, er du velkommen til at kontakte os på mail: event@grevejagt.dk

 

 Home    Sitemap  Foretrukne
Greve Jagtforening - Et godt sted at være...